ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce abuzuri a suferit clanul Duduianu. Fratele lui Emi Pian rupe tăcerea, dezvăluiri de ultimă oră

Fratele lui Emi Pian, Elvis, singurul frate rămas în libertate, vorbește despre abuzurile la care este supus clanul Duduienilor, la șase luni după moartea liderului clanului.

Avatar

Publicat

pe

Fratele lui Emi Pian, Elvis, singurul frate rămas în libertate, vorbește despre abuzurile la care este supus clanul Duduienilor, la șase luni după moartea liderului clanului.

Elvis Pian, dezvăluiri despre abuzurile la care este supus clanul Duduienilor

Elvis Pian a vorbit despre ultimele luni din viața familiei sale și a ținut să îi contrazică pe cei care au spus că Duduienii vor avea probleme mari după moartea lui Emi Pian. Acum, Elvis spune că familia lui este foarte bine, cu toate că frații lui, Ciprian și Grațian, sunt după gratii.
Elvis Pian spune că frații lui sunt nevinovați și că sunt închiși pe nedrept. Cei doi au primit închisoare, fiind cercetați pentru tentativă de omor, după ce l-au atacat pe cel care l-a omorât pe Emi Pian.

”Poblemele astea ale vieții îți dau putere să mergi mai departe. Eu, unul, mă simt mai puternic ca niciodată acum. Am fost și suntem puternici, eu și familia mea. Când e ceva să se întâmple, n-ai cum să eviți în viața asta. Destinul și soarta… nu te poți împotrivi lor. Dar să ne înțelegem, viața are continuitate, indiferent de ce probleme ai avea. Așa e omul, mergem înainte.

Avea fratele meu o vorbă și o spun și eu acum: mergem înainte ca rușii. Pentru cei care credeau altceva: suntem nu bine, foarte bine! Când pierzi pe cineva drag și nu mai ai nimic de pierdut, atunci ești mai puternic ca niciodată. Vă spun din propria experiență a vieții.(…) Sunt situații la care ești obligat să ripostezi oamenilor răi. Și în ziua de azi, când te aperi, îți aperi viața și familia, ajungi tu personajul cel rău. Ca să fie bine, trebuie să stai cu mâna ridicată și să fii tâlhărit, cam așa e acum viața. Eu, familia mea, frățiorii mei, suntem bine toți și lui Dumnezeu îi mulțumim pentru tot și dacă ne mai dă, avem putere să le ducem. Dumnezeu nu dă necazuri oamenilor slabi, le dă ăstora care pot să ducă”, a povestit Elvis Pian într-un live pe contul lui de socializare.

Elvis Pian spune că el și familia lui sunt victimele abuzurilor

Elvis Pian, fratele mai mic al lui Emi Pian, spune că el și familia lui au fost ținte ale abuzurilor. Tânărul spune că Duduienii sunt judecați greșit, iar oamenii nu-i cunosc, de fapt, și vorbesc doar din auzite.

Advertisement

”…Legende, de unde? Nu legende, oameni suntem toți și nici unul nu putem să fim mai presus ca altul. Trăim în Apocalipsă, inconștienți. Epoca nebuniei și multă nedreptate pe pământul ăsta, mult neadevăr. Se fac abuzuri foarte mari, asta e situația. Nu vezi că hoțul strigă hoții? Noi, familia asta, suntem văzuți prost de oamenii care nu ne cunosc și își dau cu părerea de la distanță. Noi, frații ăștia care suntem nu am făcut și nu facem rău nimănui. Nu suntem tâlhari nici bătăuși, să căutăm bătai, discuții degeaba.

Dar, vă spun realitatea, ești obligat în viața asta, indiferent ce ești puternic, slab, femeie, bărbat, polițist, avocat, infractor, orice… ești obligat să te aperi atunci când ești lezat. Că eu dacă vin să dau cuiva în cap, ăla ori o ia la fugă, ori încearcă să se apere. Și ca să poți să te aperi, cum faci? Și dacă tu vii la mine să mă lovești și eu te împing să pot să trec de tine și să-mi văd de drum, tu cazi, te lovești și te rănești la cap. Eu mă duc acasă și vine miliția a doua zi și te bagă la pușcărie. Cum o mai dai? Te aperi și te duci la pușcărie!”, a mai spus Elvis Pian.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *