ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a zis Vica Blochina despre Victor Pițurcă și Gigi Becali: ‘Cum să-i spun ăstuia?’

Vica Blochina a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a trebuit să facă față unei provocări de zile mari, și anume, să caracterizeze într-un cuvânt câteva vedete din România

Avatar

Publicat

pe

Vica Blochina a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a trebuit să facă față unei provocări de zile mari, și anume, să caracterizeze într-un cuvânt câteva vedete din România. Ce a spus frumoasa blondină aflați în rândurile de mai jos.

Ce a spus Vica Blochina despre Victor Pițurcă și Gigi Becali

Vica Blochina a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță, și anume, să caracterizeze într-un cuvânt vedete precu, Victor Pițurcă, Gigi Becali, Elena Băsescu, Bianca Drăgușanu. Cătălin Cazacu, Adrian Mutu, Daniela Crudu, Cătălin Măruță, Lora sau Victor Slav. Dacă despre Gigi Becali a spus că este ”evlavios și credincios”, ei bine, despre tatăl copilului ei, Victor Pițurcă, a avut mai multe de comentat. Deși mulți s-ar fi așteptat ca ea să aibă cuvinte nu prea frumoase la adresa lui, știute fiind acuzațiile pe care cei doi și le-au spus de-a lungul timpului, ei bine, Vica Blochina s-a cam ”îmnuiat” la vederea fotografiei cu Victor Pițurcă, remarcând faptul că, în ciuda vârstei lui, el arată nechimbat și că este ”țiplă”.

”M-aș fi măritat cu el”

”Victor Piturca – Satana, și nu ma refeream la porecla, cum poate sa arate la varsta lui 700 de ani asa de bine.?! L-am vazut mai demult cand a iesit sa ia copil, e identic, la fel cum il stiam, nu stiu cum reuseste asta. As fi vrut sa stiu ce face, dar nu spune nimic. Recunosc, mi-a tresarit inimoara cand l-am vazut. E țipla.

Gigi Becali – Cum să ăi spun ăstuia, nici nu știu, evlavios, credincios. Fii atent Gigi e foarte barfitor. Si i-am și zis asta o dată si a zis ca daca nu zice ce are de zis ii creste cancerul pe limba.

Elena Basescu – Mi-e greu sa spun, mama perfecta, supermamy

Bianca Drăgusanu – Barby bogata, superba

Advertisement

Catalin Cazcu- Frumuselul

Adi Mutu – si asta-i frumos. Fenomenul

Daniela Crudu – nebuna

Cătălin Măruță- perfectul

Lora- vocea

Victor Slav- musculosul, Poppey Marinarul. Nu imi place de el, ca om e misto, dar nu m-as vedea cu el pe un yacht. E batran pentru mine”, a declarat Vica Blochina în emisiunea lui Cătălin Măruță.

De altfel, în urmă cu ceva timp, Vica Blochina a mărturisit că cel mai mult l-a iubit pe Victor Pițurcă și că nici nu a mai existat altă mare iubire, după ce aceștia s-au despărțit. Ea a spus chiar că s-ar fi măritat cu el, dacă acesta ar fi divorțat de soție.

Advertisement

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica Blochina la PRO TV, tot în emisiunea „La Măruță”, în urmă cu ceva timp.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *