ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a spus Daria Rodionova despre Bianca Drăgușanu. Iubita lui Alex Bodi nu s-a abținut deloc

Ce mărturii mult așteptate face Daria Radionova despre fosta soție a lui Alex Bodi? Ce crede iubita controversatului afacerist despre fosta iubire a bărbatului?

Avatar

Publicat

pe

Ce mărturii mult așteptate face Daria Radionova despre fosta soție a lui Alex Bodi? Ce crede iubita controversatului afacerist despre fosta iubire a bărbatului? Tânăra nu s-a abținut deloc să spună ce gândește.

Cum a devenit cunscută Daria Radionova?

Deși până acum s-a abținut foarte tare să ofere orice detalii despre povestea de dragoste alături de Bodi și fosta relație controversată din care a ieșit acesta, acum își face curaj să dea cărțile pe față. Tânăra a plecat din Republica Moldova pe când avea doar 15 ani, iar acum se pare că iubirea o trage mai aproape de casă.

Aceasta a devenit cunoscută în România datorită lui Alex Bodi, implicându-se în scandalul amoros dintre el și cea dea doua fostă soție. Multă vreme a preferat discreția, dar acum iată că s-a decis ca pentru prima oară să fie mai transparentă decât s-ar fi așteptat fanii cuplului.

”Tot timpul mi-am dorit ca viața mea să fie privată și nu mi-a plăcut să vorbesc despre mine. M-am născut în Moldova, dar am părăsit-o la vârsta de 15 ani. Am fost mereu un om diferit, am propriul meu mod de gândire și de a face lucrurile. Îmi stabilesc țintele și obiectivele și găsesc o modalitate de a le atinge. Am vrut să studiez în străinătate și părinții mei m-au trimis la un internat din Marea Britanie.

Mi-a plăcut acolo și am decis să îmi continui studiile la Londra. După ce am terminat studiile în domeniul afacerilor și al managementului, mi-am dorit să îmi creez propria linie de haine., a mărturisit Daria Radionova, pentru cancan.ro.

„A spus multe lucruri rele despre mine”

De asemenea, cea care l-a făcut din nou pe afacerist să creadă în dragoste a mai povestit că adoră atenția, lucru de care s-a bucurat în continuu. Aceasta și-a amintit de un detaliu petrecut la una din zilele sale de naștere: „când părinții mei mi-au dăruit un Mercedes de ziua mea, am decis să-l fac unic și să-l acoper cu un milion de cristale Swarovski. Când mașina a fost gata și am scos-o pe stradă, am primit o atenție nebună. Toată lumea a fost șocată și interesată de mașină și de mine, cine sunt și așa mai departe.”

Advertisement

”Nu am niciun mesaj de trimis acestei femei. Viața ei nu mă interesează și nu mă deranjează. A spus multe lucruri rele despre mine și a încercat intenționat să mă doboare. Nu voi face asta, la rândul meu. Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui”
Daria Radionova

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *