ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Ce a primit un român de mâncare la all-inclusive în Bulgaria. A rămas fără cuvinte când a văzut meniul

Avatar

Publicat

pe

Ce a primit un român de mâncare la all-inclusive în Bulgaria. Acesta a fost cam nemulțumit atunci când a văzut meniul.

Ce a primit un român de mâncare la all-inclusive în Bulgaria

Un român care a mers în vacanță în Bulgaria a fost cam nemulțumit de ce a primit la micul dejun. Bărbatul a împărtășit pe rețelele de socializare o imagine cu masa și preparatele.

Astfel, acolo putem vedea o masă cu câteva farfurii și nu prea multe preparate. Erau puse la dispoziția turiștilor mezeluri, adică șuncă și salam uscat, și câteva legume. Turiștii puteau mânca roșii, castraveți, măsline, dar și brânză.

Pe masă mai era și unt și câteva preparate dulci, pentru cei care preferă să mănânce dulce la micul dejun. Românul a fost nemulțumit de acest meniu și de diversitatea lui.

Românul nu s-a plâns de restul meniului de la cazarea din Bulgaria, deci posibil ca restul mâncării să fi fost mai pe placul său.

Am stat și noi o noapte acum o săptămână, cam vechi și vizibil uzat mobilierul, nici curățenia nu e chiar ok”, a scris un alt român care a petrecut vacanța acolo, pe Forum Bulgaria.

Advertisement

Alți români, extrem de nemulțumiți de ce au primit de mâncare

Alți turiști au fost însă mult mai vocali când a venit vorba de mâncarea primită la all-inclusive. Aceștia au descris mâncarea drept una de cantină. Și prețul a fost unul imens. Trei adulți și doi copii au plătit 3.500 de euro pentru cinci nopți.

„Mâncarea este de cantină – într-adevăr multe feluri, dar niciunul nu a avut vreun gust deosebit, vreun condiment, sau ceva special.

Multe prăjeli, salam și brânză doar sortimente locale, nimic care să justifice acest preț imens. Restaurantul de fructe de mare a fost o glumă bună. Este tot tip bufet și era aceeași mâncare că în restaurantul principal, doar că mai aveau 2 feluri de creveți, niște pește pane, calamar prăjit și midii.”, se arată în postarea turistei.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *