ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a pățit un hoț după ce a intrat peste un fotomodel. Tânăra era complet dezbrăcată

Întâmplare din Statele Unite. Ce a pățit un hoț după ce a intrat peste un fotomodel? Tânăra era complet dezbrăcată.

Avatar

Publicat

pe

Întâmplare din Statele Unite. Ce a pățit un hoț după ce a intrat peste un fotomodel? Tânăra era complet dezbrăcată. Momentul a fost filmat de o cameră amplasată în casă.

Ce a pățit un hoț după ce a intrat peste un fotomodel?

Modelul Danii Banks, în vârstă de 29 de ani, cunoscută pentru imaginile sale în costum de baie postate în mediul online, a avut parte de o întâmplare nefericită, pe care a relatat-o site-ului DailyMail. Tânăra s-a confruntat cu un hoț înarmat care i-a pătruns în casă, noaptea. Momentul a fost filmat de o cameră amplasată în casă pentru a-și monitoriza câinii.

Mai clar, femeia s-a trezit în miezul nopții după ce animalele sale de companie au devenit agitate. Apoi, a încremenit în momentul în care a dat nas în nas cu un hoț înarmat ce îi cotrobăia prin locuință. Camerele de filmat au surprins momentul în care femeia, dezbrăcată, dădea nas în nas cu pungașul.

Hoțul a plecat cu mâna goală

„Am fost în stare de șoc, iar videoclipul a fost filmat cu o camera care îmi monitorizează câinii, de aceea este filmat de jos. Înregistrează doar prima dată când detectează mișcare, de aceea nu am mai multe videoclipuri”, a declarat femeiea pentru sursa menționată mai sus.

Imagine surprinsă pe camerele amplasate în locuința tinerei

Hoțul nu a găsit nimic de valoare în casa tinerei, așa că a plecat, dezamăgit, cu mâna goală. Mai târziu, modelul a sunat la poliție și a relatat incidentul. Poliția a transmis că a găsit urme de intrare prin efracție. Nu s-au făcut arestări. În prezent, ancheta este în desfășurare.

În cele din urmă, ea a comentat: „Oh, și încă un lucru. Ai mai fost în preajma unui bulldog francez? Sunt cei mai frumoși câini de pe pământ. Câinele meu cel mare latră. Ei nu mușcă, câinii mei sunt calmi, așa că încetați cu comentariile legate de asta”.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *