ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Ce a pățit Oana Zăvoranu în timpul filmărilor pentru serialul Sacrificiul. Se plânge că s-a îmbolnăvit

Oana Zăvoranu a trecut deja printr-o primă experiență negativă în timpul filmărilor serialului Sacrificiul

Avatar

Publicat

pe

Oana Zăvoranu a trecut deja printr-o primă experiență negativă în timpul filmărilor serialului Sacrificiul. Aceasta a avut parte de un incident aparte care a spus că a îmbolnăvit-o ulterior. Ce a pățit controversata vedetă pa platourile de filmare?

Oana Zăvoranu, incident la filmările serialului Sacrificiul

Oana Zăvoranu nici nu a revenit bine pe micile ecrane că deja a avut parte de un episod negativ. Aceasta s-a reîntors, după 15 ani, pe platourile de filmare al unui serial produs de Ruxandra Ion. Diva părea că s-a retras de tot din spațiul public, pentru a se putea bucura de povestea de iubire cu soțul său și de momentele frumoase dintre aceștia. Cu toate astea, a acceptat rapid ideea de a simți din nou emoțiile unei serial. Firul scenarului o regăsește pe diva noastră (Oana Zăvoranu) bucurându-se de lux și de locuința sa spectaculoasă de pe malul unui lac, totul distrugându-se în momentul în care familia Zamfir se mută lângă ei.

Zăvoranu, incident la filmările noului serial

„Prima mea secvenţă are loc la piscinã. Chiar dacă am filmat la începutul lunii iunie, am avut „norocul” unei zile cu adevărat friguroase. Toată echipa era îmbrăcată gros, eu defilam în toată splendoarea în costum de baie J Momentul culminant a fost săritura în piscinã, cu nu mai puţin de 5!!! duble. Am îngheţat în apă şi am răcit, însă am văzut secvenţele la avanpremiera serialului şi pânã şi eu, care sunt cel mai aprig critic al meu, pot spune că a meritat tot efortul!”

Oana Zăvoranu s-a îmbolnăvit la filmările de la serialul Sacrificiul

„Întotdeauna merg la câștig”

Fanii Oanei Zăvoranu au fost în extaz atunci când au auzit că cei de la Antena 1 i-au anunțat locul în noul proiect. Surpriza a venit la nu mai puțin de 15 ani de când nu s-a mai bucurat de camerele de pe platourile de filmare.

„Mă regăsesc un pic în femeia căreia îi dau viață, însă fiind la început de proiect nu am aflat toate detaliile și încă o descopăr pe zi ce trece. Rolul pe care îl interpretez este unul foarte mișto, pentru că e vorba de o tipă zgubilitică, o divă, care sper să fie cea mai iubită! Întotdeauna merg la câștig”

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *