ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a pățit Dan Chișu când a fost la vaccinare. A povestit fără jenă situația

Dan Chișu a povestit în detaliu ce i s-a întâmplat după ce a ajuns la centrul de vaccin anti-COVID.

Avatar

Publicat

pe

Dan Chișu a povestit în detaliu ce i s-a întâmplat după ce a ajuns la centrul de vaccin anti-COVID. Ce a pățit celebra vedetă și care a fost părerea acestuia asupra evenimentului de care nu a fost prea încântat? Cum se simte și ce detalii a oferit despre experiența vaccinului?

Dan Chișu, detalii după vaccinare. Ce a pățit artistul?

Celebrul regizor a povestit experiența vaccinului la noi. Acesta a oferit detalii despre ce i s-a întâmplat imediat după ce a ajuns la centrul de vaccinare într-o notă amuzantă și naturală, așa cum și-a obișnuit deja de multă vreme fanii.

Bărbatul a spus că a fost întrebat de către o asistentă medicală dacă dorește să se pozeze în timpul procedurii pentru a oferi un exemplu celor care îl urmăresc și nu numai. Actorul a refuzat, menționând că el nu este un brand, astfel că nu încearcă să convingă pe nimeni de nimic. Cu toate astea, concluzia a fost cea care a strânit hohote de râs, venind cu detalii despre cum a simțit pe piele sa sa experiența de care se vorbește la nivel mondial.

„Am 65. M-am vaccinat cu Pfizer. Am fost intrebat daca vreau poza pentru ca sa conving oamenii ca e bine sa se vaccineze. Am spus ca n-am brand ca conving pe cineva. Ce vreau sa spun barbatilor de peste 65. Pfizer e bun. Sunt aia care au inventat viagra si cred ca au folosit aceleasi recipiente ca sa fabrice vaccinul . Altfel nu-mi explic erectia de azi dimineata”, a fost mesajul postat de Dan Chișu pe pagina sa oficială de Facebook.

Dan Chișu și Alina Chivulescu, dragoste la a doua privire

Cunoscuții actori au avut o legătură amoroasă în urmă cu puțin peste 20 de ani, dar iată că timpul i-a găsit din nou. Cei doi s-au căsătorit la scută vreme după reîntâlnire, iar acum se bucură de o frumoasă poveste de dragoste. Printre femeile cunpscute cu care s-a iubit regizorul se numără și Mihaela Rădulescu sau Manuela Hărăbor.

Alina Chivulescu s-a casatorit cu Mihai Cuptor, de care a divortat ulterior, dupa ce acesta a fost acuzat ca ar fi inselat-o cu verisoara ei. Una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Alina Chivulescu s-a axat pe cresterea fiului sau si nu s-a mai afisat in public cu un alt barbat. Se pare insa ca iubeste din nou inca din 2014, iar iubitul sau este celebrul Dan Chisu. Cei doi s-au reintalnit in urma cu doi ani, pe platoul de filmare al peliculei „Selfie” si de atunci sunt nedespartiti”, scrie agențiadepresămonenă.com

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *