ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Ce a mâncat Costi Ioniță în 3 săptămâni la Survivor România. Adevărul despre condițiile din junglă

Artistul a intrat în echipa Faimoșilor, însă nu a rezistat decât trei săptămâni în jungla din Republica Dominicană.

Avatar

Publicat

pe

Costi Ioniță a fost una dintre surprizele de la Survivor. Artistul a intrat în echipa Faimoșilor, însă nu a rezistat decât trei săptămâni în jungla din Republica Dominicană.

Ce a mâncat Costi Ioniță la Survivor. Lucrurile care nu s-au văzut la televizor

El a fost cel de-al doilea concurent eliminat în competiție, însă timpul pe care l-a petrecut în Dominicană și-a lăsat amprenta asupra lui. Acum, artistul povestește ce nu s-a văzut la televizor din competiția Survivor. El a spus că experiența Survivor a fost una foarte dură. S-a detașat mereu de conflicte și, cu toate că este un lucru bun, această atitudine l-a împiedat să se apropie de ceilalți concurenți și să dezvolte o relație de prietenie cu ei.

Costi Ioniță, în vârstă de 43 de ani, a povestit că este obișnuit cu postul și cu restricțiile alimentare, lucru care i-a prins bine în jungla din Republica Domincană, având în vedere condițiile de trai.

„Survivor România este, într-adevăr, o experiență de viață destul de dură pentru foarte mulți oameni. Eu sunt obișnuit cu postul și restricționarea alimentară și nu mi-a fost greu. După o astfel de experiență devii mai bun, mai puternic și nu mai ai deloc frici”, a spus artistul într-un interviu acordat Click.ro.

El a recunoscut că i-a lipsit mâncarea, dar și confortul de acasă, care include tabieturi simple, cum ar fi să te poți spăla cu săpun. A fost pus la încercare de experiența Survivor, însă l-a ajutat și faptul că a petrecut doar trei săptămâni departe de confortul casei sale.

„În junglă îți lipsesc mâncarea și tabieturile, nu te poți spăla cu șampon, săpun, te duci în mare, ceea ce a fost în regulă. Dar Survivor România m-a legat mai mult de natură, m-a făcut să fiu mai conectat cu natura și universul. Atunci când exista timp liber, îmi găseam o fereastră să mă duc să meditez pe malul marii, sub un copăcel. Mie mi-a plăcut acest lucru. N-am avut acces la tehnologie, ceea ce a fost foarte bine. Tehnologia te cam prostește, stăm tot timpul într-un ecran mic, cu ochii în el și uităm de frumusețea din jurul nostru. Acolo n-am avut telefon și glumeam, ne jucam, povesteam. Ceea ce a fost minunat, nu am stat fiecare cu ochii în Instagramul lui. Mi-a lipsit muzica, dar am făcut instrumente din ce găseam în junglă”, a mai povestit compozitorul pentru aceeași sursă.

Advertisement

Costi Ioniță s-a descurcat bine cu mâncarea la Survivor, fiind vegan

Artistul nostru spune că nu a avut prea mari probleme cu mâncarea. În timp ce alți concurenți tânjeau după fripturi și burger, Costi Ioniță a declarat că nu și-a schimbat neapărat stilul de a mânca. Pentru că este vegan și consumă în principal legume, problema lui a fost doar cantitatea de mâncare pe care a redus-o drastic la Survivor.

„N-am avut probleme mari, pentru că eu sunt sunt vegan, vegetarian și am restricționat doar cantitatea. Mâncam doar cocos și ce mai găseam prin pădure, dar nu mi-a fost greu. Pentru ceilalți este, într-adevăr, un șoc, pentru că sunt obisnuiți să consume produse animale și tot felul de prostii, chipsuri. Eu nu consumam așa ceva. A fost chiar bine pentru mine”, a mai spus el.

În plus, Costi Ioniță nu s-a întors cu mâna goală de la Survivor. În stilul caracteristic, el a reușit să ia legătura cu câțiva artiști cu care are de gând să colaboreze pe viitor.
„Acum lucrez în Dominicană cu niște artiști tari, nu auzisem de ei, dar sunt foarte cunoscuți în America Latină și de aici plec în New York și Miami, unde o să mă văd cu artiști internaționali foarte faini”, a completat artistul.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *