ZiarulRing

15-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a împins-o pe Kate Middleton să-și anuleze prezența la un eveniment în ultima clipă. Nu obișnuiește să facă asta, dar a avut un motiv întemeiat

Kate Middleton ar fi trebuit să fie prezentă joi seara, 21 noiembrie la un eveniment alături de Prinţul William, însă din păcate a fost nevoită să anuleze în ultima clipă. Care este motivul anulării vizitei?

Avatar

Publicat

pe

Kate Middleton ar fi trebuit să fie prezentă joi seara, 21 noiembrie la un eveniment alături de Prinţul William, însă din păcate a fost nevoită să anuleze în ultima clipă. Care este motivul anulării vizitei?


Kate Middleton face parte oficial din familia regală din aprilie 2011, după ce aceasta s-a căsătorit cu Prințul William. Ea a reușit treptat să intre în grațiile Reginei Elisabeta prin faptul că s-a adaptat la tradițiile regale și și-a însumat perfect conduita. Însă, de data ceasta, Ducesa Cambridge a fost nevoită să lipseasă de la un eveniment, unde a anulat în ultima clipă.


De ce a anulat Ducesa vizita la decernarea unor premii


Kate Middleton, a anulat vizita sa decernarea unor premii pentru fundaţia Tusk din cauza unor motive legate de copiii ei, conform harperbazaar.com.


Ducesa de Cambridge a trebuie să rămână acasă să aibă grijă de copii ei. Nu se cunosc mai multe detalii cu privire la motivul pentru care a trebuit să plece Ducesa de Cambridge, însă surse apropiate susțin că ar fi din cauza copiiilor acesteia.


Ea s-a întâlnit însă cu finaliştii la Palatul Kensington joi după amiaza. Prinţul William, care patronează fundaţia Tusk, o organizaţie non profit specializată pe conservarea faunei din Africa, va fi prezent la ceremonia care are loc în Londra, la Cinematograful Empire, din Leicster Square, notează click.ro.

Kate Middleton şi Prinţul William au trei copii, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis.


Recent, în staff-ul lui Kate Middleton s-au turburat apele. Se pare că Ducesa de Cambridge a rămas fără asistentă personală, la doar câteva luni după ce un alt angajat de-al ei a părăsit echipa. Catherine Quinn i-a fost mână dreaptă Ducesei din octombrie 2017. Ea a fost omul care i-a organizat agenda şi care a însoţit-o la întâlniri, dar şi care a ajutat-o în dezvoltarea tuturor proiectelor umanitare. Când doamna Quinn a fost angajată, acesta a fost un semnal în Regat că Ducesa a început pregătirea pentru a deveni Regină, transmite okmagazine.ro.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *