ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Ce a făcut o femeie din Găești după ce și-a prins soțul cu amanta în mașină. Gestul uluitor, polițiștii au intervenit

Avatar

Publicat

pe

Ce a făcut o femeie din Găești, județul Dâmbovița, după ce și-a prins soțul cu amanta în mașină. Gestul uluitor, polițiștii au intervenit. Oamenii legii au fost nevoiți să ia măsuri pentru nerespectarea unor reguli.

Cum a reacționat o doamnă când și-a văzut bărbatul cu o altă femeie. Ieșirea pe care a avut-o și pe care polițiștii au taxat-o

O filmare distribuită pe Facebook arată cum a reacționat o doamnă când și-a văzut bărbatul cu o altă femeie, în mașină. Persoana înșelată a avut o ieșire complet neașteptată și nu s-a sfiit să se arunce în fața autoturismului.

Femeia în vârstă de 29 de ani a încercat să discute cu partenerul de viață, care nu a coborât din autovehicul. A lovit cu rucsacul, pe care îl avea în spate, parbrizul autoturismului și a făcut scandal când a observat ce se întâmplă.

Mai mult decât atât, nu s-a oprit aici și faptul că bărbatul nu a reacționat a făcut-o să se urce pe capotă și să se prindă bine ca să nu cadă. Potrivit informațiilor de pe Internet totul s-a petrecut sub privirile trecătorilor.

Soțul infidel a blocat circulația câteva minute bune și chiar la un moment dat a apăsat pedala de accelerație în speranța că tânăra va renunța la ideea ei. În plus, tânăra a forțat ușa mașinii pentru a intra peste bărbatul cu care este căsătorită.

Acest clip a fost surprins de camerele de luat vederi din zonă, care se află foarte aproape de sediul Poliției din Găești, județul Dâmbovița. Oamenii legii au intervenit la fața locului, totul desfășurându-se la finalul lunii august.

Advertisement

Femeia înșelată, amendată de polițiști

Femeia din Găești, județul Dâmbovița, a fost amendată de polițiști pentru jigniri și expresii defăimătoare la adresa partenerului de viață și a celei cu care se afla în mașină. Tânăra a primit o sancțiune de 200 de lei.

„Polițiștii au sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 290 de lei, o femeie din Găești, pentru nerespectarea prevederilor art. 72 din O.U.G. nr. 195/2002.

Totodată, aceeași femeie, a fost sancționată contraventional cu amendă, în valoare de 200 de lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991”, este comunicatul IPJ Dâmbovița, notează cronica-gaestiului.ro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *