ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a făcut Jador unui cuplu celebru din showbizul românesc: „Îți dai seama ce rușine”

Florin Pastramă și-a ieșit din minți. Soțul lui Brigitte a făcut o criză de gelozie din cauza carismaticului Jador.

Avatar

Publicat

pe

Florin Pastramă și-a ieșit din minți. Soțul lui Brigitte a făcut o criză de gelozie din cauza carismaticului Jador. Ce i-a făcut artistul brunetei si care a fost motivul geloziei.
Brigitte si Florin Pastramă au fost invitați în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a povestit care a fost motivul care l-a scos din minți și ce i-a făcut Jador soției sale.

Criză de gelozie din partea lui Florin Pastramă

Bruneta a povestit că incidentul ar fi pornit de la o melodie a artistului. Brigitte ar fi postat videoclipul respectivei piese pe contul său de socializare, iar de aici toata reacția furibundă a soțului ei, conform antenastars.ro.

”Mi-a făcut-o urât de tot. Am postat ceva cu Jador și eu am ales o melodie de fundal, iar el a făcut semnul ălă de pupic, că am găsit eu melodia aceea și el (nr. Florin) a luat telefonul, a văzut și a început să vorbească cu Jador, că noi eram atunci certați de vreo două zile. L-a făcut pe Jador terci și varză. Îți dai seama ce rușine”, a declarat Brigitte Pastramă la ”Xtra Night Show”.

Soțul brunetei și-a justificat imediat reacția, motivând faptul că nimeni nu ar trebui să-i trimită mesajepartenerei lui. De asemenea, a subliniat faptul că el este primul care vede mesajele ei.

Bărbatul a mai declarat că nu emoticonul reprezentând un pupic, pe care i l-a trimis Jador lui Brigitte l-ar fi deranjat, ci reacția tânărului artist, atunci când a fost luat la întrebări.
”Dacă a fost la un eveniment cu mai multă lume, de ce a făcut poză doar cu el și nu cu toți. Eu l-am întrebat de ce i-a dat pupic nevesti-mii și el mi-a spus: ”Cred că glumești”. Putea să spună: ”Frate, stai liniștit, am dat din respect sau ceva”. Mai spun încă o dată, nu îi mai dați mesaj lui Brigitte pentru că vorbiți cu mine”, a adăugat și Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă, un cuplu controversat

Florin Pastramă și Brigitte formează un cuplu foarte controversat. Cei doi au trecut împreuna atât prin momente plăute cât si prin unele mai grele. Cu toate acestea, se pare că dragostea dintre cei doi este mai puternică.

Advertisement

Cei doi au trecut împreună peste fiecare cumpănă și par mai uniți și mai îndrăgostiți ca niciodată.

Una dintre prblemele cu care s-a confruntat cuplul s-a petrecut anul trecut. Atunci fiul cel mare a lui Brigitte aparea pe la diverse emisiuni TV, unde povestea despre conflictul pe care îl are cu mama sa.

Tânărul, care locuia la vremea respectivă împreună cu sora lui cea mică, mama sa și soțul acesteia a părăsit locuința familiei și un adevărat scandal s-a iscat în casa familiei Pastramă.
Tânărul o acuza pe Brigitte ca urmărește să puna mâna pe averea lui, moștenită de la tatăl său biologic, primul soț a lui Brigitte.

Într-un final scandalul din familia lor a luat sfârșit și se pare că familia a îngropat securea scandalului de la acea vreme.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *