ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a făcut George Burcea, după ce Andreea Bălan a confirmat despărțirea. Gest uluitor al actorului

Lucrurile s-au precipitat în privința cuplului Bălan-Burcea. Ba că nu mai poartă niciunul dintre ei verigheta, ba că își doresc împăcarea.

Avatar

Publicat

pe

Lucrurile s-au precipitat în privința cuplului Bălan-Burcea. Ba că nu mai poartă niciunul dintre ei verigheta, ba că își doresc împăcarea. Astăzi pare, însă, să fie ziua adevărului, dar și a acțiunilor. După ce cântăreața a scris în mediul online că tot ce s-a scris în presă este adevărat, acum, actorul a făcut un gest prin care a confirmat despărțirea.

Ce a făcut George Burcea după ce Andreea Bălan a confirmat despărțirea

Andreea Bălan a tras cu dinții ca să aibă o familie funcțională, dar se pare că este imposibil acest lucru. Nu se poate da vina pe cineva anume, deși acțiunile actorului din ultima vreme l-ar scoate pe el vinovat. Cert este că, după solidaritatea, iubirea și înțelegerea pe care și-au acordat-o patru ani, sentimentele de bine ale celor doi au ajuns la fundul sacului.

Astăzi, degradarea relației lor a ajuns la un alt nivel. Actorul a fost surprins de paparazzi Spynews.ro luându-și lucrurile din fosta locuință. Încă soțul Andreei Bălan și-a băgat rapid mai multe lucruri, printre care și ganterele, în portbagajul unui taxi, apoi s-a urcat pe bancheta din spate și a plecat mai departe. Din filmulețele sursei citate, se poate observa că actorul are o atitudine degajată în fața celor întâmplate, ori, poate, meseria sa l-a ajutat să rămână și în aceste momente cu picioarele pe pământ.

„E adevărat ce s-a scris în presă”

Andreea Bălan a confirmat, vineri, zvonurile legate de despărțire și, mai mult, a recunoscut toate poveștile redactate în presă. Artista și-a începutul discursul mulțumind tuturor pentru susținere și mesaje frumoase, apoi a închis discuțiile de ”du-te-vino” afirmând că toate ipotezele vehiculate erau adevărate.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *