ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă. Vlad Gherman a început să plângă

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după nouă ani de relație i-a șocat pe toți fanii.

Avatar

Publicat

pe

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după nouă ani de relație i-a șocat pe toți fanii. Ce a făcut actrița cu inelul de logodnă primit de la fostul său partener. Vlad Gherman a început să plângă și i-a emoționat pe toți. Prin ce momente dificile trec cei doi actori din serialul Adela.


Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă


Lumea fanilor serialului Pariu cu Viața s-a prăbușit luni, 1 februarie, atunci când Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat, oficial, că nu mai formează un cuplu. Cei doi tineri actori s-au despărțit după nouă ani de relație, iar fanilor încă nu le vine să creadă. Cei doi s-au logodit în septembrie 2014, când actrița a împlinit 18 ani.


Detaliul pe care urmăritorii l-au observat este că faimoasa blondină nu mai poartă inelul de logodnă. Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă primit de la Vlad Gherman. Actrița a explicat că prețuiește mai mult momentul în care a fost cerută în căsătorie decât bijuteria propriu zisă, pe care o păstrează într-o cutie cu amintiri. Actorul, vizibil emoționat, a început să plângă atunci când fosta lui iubită povestea despre cum a primit inelul.

„Nu cred că inelul în sine era cel care conta cu adevărat, cât ce a reprezentat momentul în care m-ai cerut de soție, va rămâne în inimile noastre ce unul dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună. Inelul l-am pus într-o cutie cu amintiri, cutia noastră cu amintiri comune, atunci când vom simți nevoia să ne readucem aminte o să fie acolo.”, a declarat Cristina Ciobănașu, conform spynews.ro.


Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după nouă ani de relație


Pentru cei doi actori din Sacrificiul și Adela aceasta este o perioadă tare dificilă. Imediat după despărțire, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au postat un videoclip pe Instagram și Facebook în care le-au mulțumit admiratorilor pentru toată susținerea și afecțiunea pe care le-au arătat-o cuplului Cris și Vlad de-a lungul anilor, însă drumurile lor se despart acum, după o poveste de dragoste care a durat aproape un deceniu.


„E o perioadă foarte grea, foarte dificilă pentru amândoi. Eram conștienți că va fi o zi infernală cea prin care am trecut. Trebuia să facem lucrul ăsta, trebuia să anunțăm. Nu ar fi fost fair față de nimeni să aflați din alte locuri. Ideea e că în perioada următoare o să încercăm să ne repunem pe picioare, să ne vindecăm și să mergem înainte. Eu cel puțin vreau să mă apuc să fac un fel de vlog în care să vă arăt cum o iau de la capăt și sper să fiți alături de mine, alături de Cris”, le-a spus Vlad Gherman, pe InstaStory.

Advertisement