ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a descoperit Sânziana Buruiană după al doilea copil. Toate mămicile îi vor da like

Sânziana Buruiană, în vârstă de 37 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu doar câteva luni

Avatar

Publicat

pe

Sânziana Buruiană, în vârstă de 37 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu doar câteva luni. Blondina are acum două fetițe de care este cea mai mândră, însă nu exclude posibilitatea ca familia ei să se mărească în viitorul apropiat.

Sânziana Buruiană s-a căsătorit în 2015 cu Nicolae Zuluf. Fiica lor cea mare, Izabela, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară.

Sânziana Buruiană își dorește al treilea copil

Invitată în cadrul unei emisiuni tv, vedeta a vorbit deschis despre planurile de viitor. Ea a spus că fetița ei cea mare, Iza, își dorește cu ardoare un frățior, iar ea nu a exclus acest lucru.
‘Iza își dorește și un frățior, ea se înțelege mai bine cu băieți. Eu nu mă așteptam nici să am doi copii, dar acum îmi place cu doi. Am aflat că dragostea nu se împarte, ci se înmulțește.
Sincer, mi-aș mai dori un copil, văd că nu este așa de greu. Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, mergem înainte, nu contează ce este, fată sau băiat, ce știe EL mai bine”, a declarat Sânziana Buruiană, potrivit Wowbiz.

Sânziana Buruiană se pregătește de botez

Acum, Sânziana Buruiană se pregătește de botezul fiicei sale mai mici, Antonia. Vedeta a ales nașii pentru mezina familiei, aceștia fiind prieteni de familie. Sânzi a mai mărturisit că își dorește ca evenimentul să fie unul ca-n basme.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *