ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a ajuns să facă iubita lui Boureanu în public. Laura Dincă, gest jenant

Cristian Boureanu și iubita sa au fost surprinși de fotoreporteri pe terasa unui restaurant de lux din Capitală, în compania cătorva prieteni.

Avatar

Publicat

pe

„Plictiseală mare, mon cher!” Cristian Boureanu și iubita sa, Laura Dincă, au fost surprinși de fotoreporteri pe terasa unui restaurant de lux din Capitală, în compania cătorva prieteni. Nimic fascinant, pare-se, a arătat atitudinea blondinei. Când stânga, când dreapta, când pe telefon, când cu Moș Ene pe la gene, modelul aproape că a adormit la masă.

Iubita lui Cristian Boureanu aproape că a adormit la restaurant. Laura Dincă și-a pierdut interesul

Aferistul și partenera sa au fost surprinși de paparazzi Spynews pe terasa unui restaurant din București, în compania unor prieteni. Deși ieșirea a decurs firesc, atitudinea și expresia Laurei au spus, însă, multe. În vreme ce Boureanu vorbea și gesticula neîntrerupt, tânăra a fost opusul omului de afaceri. Blondina a privit tot timpul în gol, a băut un pahar cu vin alb și s-a arătat dezinteresată de subiectele discutate la masă. Laura Dincă a fost surprinsă de paparazzi Spynews pe terasa unui restaurant din Capitală.

Blondina era cât pe-aici să adoarmă la masă, în văzul tuturor

De altfel, mai lipseau doar câteva minute până când modelul să adoarmă în văzul tuturor. Momentele de pauză au fost completate de un altul ce nu se regăsește în codul bunelor maniere. În timp ce partenerul purta o discuție importantă, Laura a ales să se asigure ca nu cumva să fi transpirat. Tânăra s-a scărpinat la masă, preț de câteva secunte, în zona axilei, apoi a dus degetele la nas.

Cristian Boureanu și Laura Dincă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 4 ani de zile. În ciuda diferenței de vârstă, cei doi au rezistat împreună, ba mai mult, fostul politician a cerut-o de soție pe blondă chiar în prima lună a anului 2019. Nunta a fost anulată în scurt timp, cei doi precizând că evenimentul va urma cât de curând posibil.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *