ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a ajuns să facă Dragoș Moștenescu, Costel din la Bloc, în Anglia. Și-a luat familia și a renunțat la România definitiv

Dragoș Moștenescu, alias Costel Jurcă, unul dintre cele mai carismatice personaje din ”La bloc”, își încearcă norocul pe alte plaiuri acum.

Avatar

Publicat

pe

Dragoș Moștenescu, alias Costel Jurcă, unul dintre cele mai carismatice personaje din ”La bloc”, își încearcă norocul pe alte plaiuri acum. Actorul a sperat să își poată continua cariera în România după încheierea filmărilor sitcomului, dar a decis să lase tot în urmă pentru Anglia.

Cu ce se ocupă acum artistul?

Ce a ajuns să facă Dragoș Moștenescu, Costel din la Bloc, în Anglia

Costel Jurcă din ”La bloc”, alias Dragoș Moștenescu, a sperat să își poate continua cariera în țara sa și după încheierea filmărilor celui mai cunoscut sitcom, dar a ales să lase tot pentru Anglia și să își încerce norocul acolo. Așadar, Moștenescu a decis să își vândă toate proprietățile și a părăsit România, împreună cu soția și cei trei copii.

Nelu, Costel și Lili

Despre plecarea sa a vorbit într-un interviu pentru ziarulromânesc.net. Actorul a explicat că nivelul de trai ”este așa cum este”, iar lucrurile nu pot evolua, atât cât ”să fie bine pentru toată lumea”, astfel că soluția, pentru el, a fost să nu mai rămână aici.

Actorul, despre situația actorilor din România

„Divertismentul din țară se bazează foarte mult pe muzică. Iar în România și-au făcut apariția în ultima perioadă curente noi, cu tente turco-balcanice care pe mine unul nu mă pasionează foarte mult. Iar în partea de comedie, lucrurile sunt foarte subțiri, iar cele de la televizor sunt și mai subțiri decât cele de pe scenă care cât de cât mai există.

Gașca veselă din ”La bloc” s-a reunit pentru a fi prezenți în show-ul ”Jocuri de celebritate”
Tineretul își dă silința și face piese după piese, dar după ce plătești actorii constați că nu sunt foarte rentabile. Am făcut și asta, iar tu, ca producător, rămâi cu mai nimic, din cauza că nivelul de trai este așa cum este și nu poți pune un bilet în vânzare la un preț ridicat”, a povestit Dragoș Moștenescu.

Advertisement

” Facem haz pe statutul de prost plătit al românului, ceea ce iarăși nu OK”
De asemenea, artistul a ”aruncat” și câteva vorbe despre ”la ce se mai râde” în România, printre care se află și hazul făcut pe seama statutului de prost plătit al românului, lucru considerat de Moștenesc drept cel puțin nefolositor.

„Astfel, încasările sunt la limita cheltuielilor și evident că nu e rentabil. Și ca să facem o paranteză, oferta de acest gen de la televizor nu mai este foarte bogată deoarece lumea merge pe scandal, politică și alte lucruri de acest gen, iar ce avem acum este un divertisment bazat pe defectele primare ale omului. Iar acest fapt nu e nimic nou, noi ca națiune, practicăm acest lucru de foarte mult timp.

Umorul s-a calat pe prost, pe bețiv, pe idiot, șchiop, pe orb și pe chestiunea că scoatem umorul din handicap, ceea ce în oricare loc din lume nu e permis și nu e OK. De asemenea facem haz pe statutul de prost plătit al românului, ceea ce iarăși nu OK”, a adăugat actorul.

Cu ce se ocupă Moștenescu?

Cât despre perspectivele profesionale în Londra, Moștenescu este pozitiv. Artistul susține acum spectacole de comedie la Leicester Square Theatre.

„Momentan am găsit o piață de comedie foarte bine definită, sunt undeva la 150-200 de cluburi de comedie numai în Londra, unde am intrat și am făcut câte 5-7 minute , iar acum am ajuns la 10-15 minute, deoarece minutele ți se dau pe parcurs. Sunt o figură cunoscută în țară, dar aici, cu tot backgroundul meu, nu mă știe lumea”, a mai spus actorul.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *