ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a ajuns să facă Adrian Țuțu, tânărul care a câștigat în urmă cu 10 ani Românii Au Talent. I s-a schimbat viața total

Adrian Țuțu a fost fericitul câștigător al emisiunii ”Românii au talent”, în anul 2011. Tânărul a plecat acasă cu trofeul, dar și cu suma fabuloasă de 120.000 de euro.

Avatar

Publicat

pe

Adrian Țuțu a fost fericitul câștigător al emisiunii ”Românii au talent”, în anul 2011. Tânărul a plecat acasă cu trofeul, dar și cu suma fabuloasă de 120.000 de euro.

Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au talent, nu s-a lăsat de muzică

Adrian Țuțu a rămas fără părinți pe când avea aproape 5 ani și a fost crescut de bunica sa. La 15 ani a fost nevoit să o părăsească și să meargă la muncă pe șantier. Pasiunea lui cea mai mare era muzica rapp, cea care l-a și salvat și i-a dat curaj pentru a răzbi în continuare. Ea l-a adus la 19 ani la Românii au talent.

Tânărul a fost primul câștigător al show-ului de talente de la Pro TV. A rămas fără nimic la aproape cinci ani de când a încasat banii. Invitat atunci în emisiunea lui Teo Show de la Kanal D, acesta a explicat de ce a fost nevoit să se întoarcă în orașul natal, Focșani, și pe ce anume s-au dus banii câștigați.

„Banii nu mai sunt, dar am câștigat oameni și experiență. Mi-am renovat apartamentul din Focșani pe care mi l-au lăsat părinții mei. Am investit în scule pentru un studio foto și pentru un studio auto. Am rămas sărac din punct de vedere material, banii nu mi-au adus fericirea, ci chiar unele probleme. Au fost unii prieteni care vroiau să profite de banii mei. Acum stau la prieteni pentru că apartamentul meu nu este încă mobilat”, a declarat tânărul.

A muncit timp de 5 ani în diferite domenii

În schimb, nu a renunțat niciodată la muzică și la visul lui, acela de a avea propriul studio muzical. A muncit timp de 5 ani în diferite domenii și nu a renunțat la obiectiv. Apoi, a făcut piesa ”Mai tare”, care l-a readus în atenția publicului și l-a întors la București. În prezent, are propriul studio de înregistrări, iar prima piesă produsă acolo se numește ”Iartă-mă Doamne (Plin de păcate)”, ce spune povestea ultimilor 10 ani din viața lui.

„Au urmat încă 5 ani în care am muncit în diverse domenii prin București ca să pot strânge bani să îmi fac studioul mult visat. Pe lângă muncă, am continuat să fac și muzică încercând să-i țin aproape pe cei care cred în mine și să nu dezamăgesc. (…)

Advertisement

Acum am aceleași scule pe care le-am văzut prin studiourile profesionale, am echipamentul video pe care l-am dorit atât de tare, și sudio-ul foto care împreună completează pachetul de care are nevoie un artist muzical”, a mărturisit Adrian Țuțu pe contul său de socializare.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *