ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Câți bani a moștenit, de fapt, Florin Marin. A rupt tăcerea după moartea vicarului

Florin de la Vișina a vorbit deschis despre averea pe care o va primi, după moartea sufletului său pereche, care s-a stins din viață

Avatar

Publicat

pe

Florin de la Vișina, tânărul care a fost căsătorit cu un bărbat englez, a vorbit deschis despre averea pe care o va primi, după moartea sufletului său pereche, care s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. Pe numele său real Florin Marin, acesta a vorbit și despre clauza din testamentului fostul vicar Philip Clements.


Florin Marin a spus câți bani a moștenit de la soțul său


După moartea englezului cu care a împărțit bune și rele timp de 5 ani, Florin Marin a ales să vorbească despre o clauză din testament, care poate face ca întreaga avere a vicarului să ajungă la frații lui, care nu îl au deloc la suflet pe mult mai tânărul lor cumnat.


Frații defunctului au ieșit deja la atac în presa din Marea Britanie, în care l-au acuzat pe Florinel de la Vișina că este doar o lipitoare și că nici măcar nu l-a iubit pe fratele lor și că a stat cu el doar pentru banii vicarului. Mai mult, aceștia spun că tânărul de 27 de ani nici nu a ținut prea mult timp doliu după fratele lor.

Pensie de urmaș de 2.000 de lire sterline


Invitat în emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars, tânărul a dezvăluit totul privind acest subiect, inclusiv despre clauza din testament. Aceasta spune că pentru a beneficia de avere, Florin Marin trebuie să rămână în viață cel puțin 28 de zile de la moartea soțului. În caz contrar, toți banii se vor duce către frații lui Philip Clements.

„Să sperăm că se va rezolva ceva conform testamentului pe care îl am. Sunt niște clauze clare. E o cauză mai puțin plăcută în care eu trebuie, după moartea soțului, să fiu în viață cel puțin 28 de zile. În caz că se va întâmpla ceva în această perioadă, totul se va duce către frații lui. Este prima oară când i-am cunoscut, după cinci ani. Au ieșit la atac, însă nu știu de ce.

Când l-am sunat pe unul dintre ei și-a cerut scuze că m-a judecat greșit. După care, am aflat că au ieșit să mă atace verbal. Conform testamentului ei nu au niciun drept, din niciun punct de vedere. Sunt foarte deranjat. Dacă era vorba de 1 milion, 2 milioane de euro, mai ziceam. A rămas o pensie de urmaș de vreo 2.000 de lire sterline până voi muri eu. E o suma frumușică, dar nu e vina mea că primesc ceva după soțul meu. Au mai rămas niște asigurări. Apartamentul a fost cumpărat de la început pe numele meu. Nu e o sumă pe care să ne luptăm”, a spus tânărul.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *