ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Câte kilograme a slăbit, de fapt, Sorin Bontea la Asia Express. Soția lui Fodor a fost uimită când l-a văzut așa

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost câștigătorii sezonului trei la Asia Express. Doar că acest câștig nu a venit din senin, ci afost nevoie de multă muncă și sacrificiu.

Avatar

Publicat

pe

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost câștigătorii sezonului trei la Asia Express. Doar că acest câștig nu a venit din senin, ci afost nevoie de multă muncă și sacrificiu.

Câte kilograme a slăbit, de fapt, Sorin Bontea la Asia Express. Soția lui Fodor a fost uimită când l-a văzut așa


A fost greu, după cum a mărturisit și Sorin Bontea, care a slăbit nouă kilograme în timpul aventurii. De altfel, de această schimbare a fost mirată și soția lui Răzvan Fodor, care i-a putut vedea, în marea finală, într-o intervenție prin sckipe, în timp ce ei se aflau la hotel. Despre cum a fost experiența Asia Express a spus și Sorin Bontea, într-un amplu mesaj postat pe Facebook.


”Când ajungi la 50 de ani te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste! Da, vârstă chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine! În viața trebuie să știi să te bucuri de tot ceea ce trăiești, de orice experiență nouă.


Îți va fi mai ușor dacă recunoști față de tine că sunt lucruri pe care nu poți să le faci. Nu înseamnă că ești slab, dar nici faptul că te vei incăpățâna să tot încerci să le faci nu te va face mai puternic. Doar va naște frustrări. Nu suntem toți la fel și asta e cel mai frumos lucru.
Umorul este esențial în viață!

”A fost înfiorător de greu”


Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață.


E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine.

Advertisement


Am câștigat un prieten pe viață, baiatu meul, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă ?. Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră. Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos! În rest… Asia Express continuă! Oferim traininguri pentru următorul sezon despre cum să dormi în cele mai dubioase locuri. E o artă și asta… ”, a scris Sorin Bontea pe Facebook.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *