ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Câte iubite a avut Mihai Bendeac, în afară de Roxana Vancea. Puțină lume știe de ele

Cine era, de fapt, omul străzii ajutat de Mihai Bendeac. Vedeta Antena 1 a plâns cu lacrimi amare

Avatar

Publicat

pe

Cine era, de fapt, omul străzii ajutat de Mihai Bendeac. Vedeta Antena 1 a plâns cu lacrimi amare

Pe Mihai Bendeac toți îl știu, Carismatiul actor s-a născut la data de 16 februarie 1983 în București. Puțini știu despre el că a ales actoria, după ce a citit o carte despre Toma Caragiu. După absolvirea Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, Mihai Bendeac avut roluri importante în piese de teatru, dar și pe marile ecrane. Subiectul ”femei” este unul aparte însă pentru el.


Câte iubite a avut Mihai Bendeac, în afară de Roxana Vancea


Mihai Bendeac este inconfundabil prin spiritul viu și efervescent pe care îl are, prin faptul că nu dorește să se conformeze ”mediocrității” televiziunii, după cum a susținut în nenumărate rânduri. Crede cu tărie că cheia succesului constă în urmarea unui plan, până la obsesie.
Femeile din viața lui Mihai Bendeac reprezintă un subiect aparte. Acesta recunoaște că a fost îndrăgostit cândva de o starletă porno, pe care a apreciat-o pentru dăruirea cu care se implică în munca sa. De asemenea, lui Bendeac îi plac femeile independente, inteșigente, iar plafonarea nu este o opțiune. Despre sine, acesta crede că nu poate avea o căsnicie și nici copii, dat fiind faptul că după ce cucerește o femeie își pierde interesul pentru a avea o relație cu respectiva. Totuși, de-a lungul timpului, actorul Mihai Bendeac se poate lăuda cu relațiile pe care le-a avut cu femei celebre din România, precum Roxana Vancea, Mirela Zeta, Sore, Andreea Popescu şi Celia.


S-a iubit cu femei celebre din România


Mirela Zeta i-a fost parteneră timp de doi ani, în perioada facultăţii. Despre ea, actorul spune că avut multe de învățat de la ea. Legat de zvonurile cu Loredana Marin, soția lui Bodo de la Proconsul, se pare că artistul nici habar nu avea de relația pe care aceasta o avea la acea vreme. A fost logodit de patru ori, deși nu a simțit că vrea să-și împartă viața cu cineva. De altfel, acesta a mărturisit că nu se vede locuind mai mult de cinci zile cu o femeie, având nevoie de ”libertate” și de momentele sale de intimitate. Singura dată când s-a gândit mai serios la însurătoare, a fost doar în facultate, dar gândul nu a poposit în mintea lui mai multe de 20 de minute.


Celia, pe lista lui Bendeac


Cu toate acestea, o relație incendiară și plină de umor a fost cea cu artista Sore, relație care a durat câteva luni. Pe atunci, artista făcea parte din trupa Crazy Win, iar Bendeac era la celebra emisiune ”Mondenii”, de la Prima TV. Conform zvonurilor, despărțirea a avut loc după ce au apărut public poze deocheate cu Mihai Bendeac în prim-plan.


Bendeac și Roxana Vancea


În 2011, Mihai Bendeac a avut o relație cu năbădăi, alături de Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei. A urmat apoi o poveste de dragoste cu ceșia, care a recunoscut că și-ar dori un bărbat căre să-i fie mereu alături. Pentru că Bendeac nu corespundea din acest punct de vedere, cei doi au pus capăt relației prietenește. Urmează apoi Roxana Vancea, următoarea cucerire a actorului. Ea și-a tatuat atunco numele lui Mihai pe mână, iar actorul și-a tatuat pe degetul inelar stând ”Never” (n.red. niciodată).

Advertisement