ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cătălin Măruță a jignit-o pe Iulia Albu, în direct. Andreea Marin a râs copios când a auzit

Rare au fost momentele când Iulia Albu a complimentat-o pe Andreea Marin pentru ținutele sale. Dar astăzi i-a venit rândul!

Avatar

Publicat

pe

Rare au fost momentele când Iulia Albu a complimentat-o pe Andreea Marin pentru ținutele sale. Dar astăzi i-a venit rândul! Prezentă în cadrul rubricii ”sosuri iuți”, Zâna Surprizelor a răspuns unor provocări controversate care se legau ba de bărbații care i-au făcut inima să trepideze, ba care le-au avut ca subiecți pe actuala soție a lui Ștefan Binică Jr., Lavinia Pîrva, ori fosta, Mihaela Rădulescu.

Ajunsă la una dintre întrebările mai cumințe ale provocării, vedeta a dat un răspuns surprinzător, publicul descoperind la ea cu această ocazie o latură lăsată mai puțin la vedere de moderatoare.

Andreea Marin, prezentă la ”sosurile iuți” ale lui Măruță. „Pe cine ai numi scorpie din showbiz?” Iulia Albu, a răspuns Zâna

Andreea Marin a fost prezentă astăzi ”La Măruță” pentru a lua parte la vestita sa provocare, ”sosurile iuți”, unde pune în corzi vedetele. Participanții la această probă primesc cinci întrebări la care fie răspund și permit să le fie citită întrebarea, fără a mânca iute, fie răspund, mănâncă iute, iar întrebarea rămâne o enigmă.

Zâna Surprizelor a fost competitivă, dezinvoltă și sinceră, mâncând doar o dată picant, deci punând cărțile pe masă în restul situațiilor. Întrebată cine consideră că este numită ”scorpie” în showbizul autohton, făcând referire la porecla sa, ”zâna”, prezentatoarea a răspuns Iulia Albu. Aceasta a atins și comentariile sale din rubricile de modă ținute la diferite emisiuni de-a lungul anilor, în care a fost aspru criticată de designer. Despre acest fapt a spus că analiza sa îi este indiferentă.

„Ea vrea să i se spună așa. Comentariile ei îmi provoacă o mare indiferență”

„Tu ești poreclită zâna, cine consideri că este poreclită scorpia în showbiz?”, a fost întrebarea primită de Andreea Marin.

„Iulia Albu, dar nu cred că e o jignire. Ea vrea așa. Oricum, cuvântul ăsta poți să îl folosești și ca alint. Cât despre comentariile la ținutele mele, îmi provoacă o mare indiferență. Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta rău despre mine…Sunt antrenată pentru asta”, a răspuns ea.

Advertisement

Lavinia Pîrva sau Mihaela Rădulescu? Pe cine arunci în ocean ca să te salvezi?

„Ești pe o barcă, în mijlocul ocenaului, iar ca să te salvezi ești nevoită să arunci în apă un membru al echipajului. Echipajul este format din Lavinia Pîrva și Mihaela Rădulescu. Pe cine arunci ca să te salvezi?”, a fost chestionată vedeta.

„Mihaela Rădulescu – Nu e deloc de râu, că știe să înoate. Nu e nicio problemă. Știe să înoate. Sper să toată lumea știe că e o glumă”, a replicat ea.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *