ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cătălin Măruță a făcut marele anunț. Ce se întâmplă în relația cu Andra

Prezentatorul TV a vorbit într-o emisiune TV de o posibilă sarcină a Andrei, soția lui.

Avatar

Publicat

pe

Cătălin Măruță a făcut marele anunț. Prezentatorul TV a vorbit într-o emisiune TV de o posibilă sarcină a Andrei, soția lui. Familia Măruță are doi copii, dar nu vor să se oprească aici. Cătălin Măruță a făcut marele anunț.

Ce se întâmplă între el și Andra


Cătălin Măruță a făcut marele anunț în cadrul unei emsiuni TV. Omul de televiziune a spus că el și soția sa își doresc mai mulți copii. După cei doi copii ai lor, David și Eva, soții Măruță nu vor să se oprească aici.


Cele două vedete își doresc o familie cât mai numeroasă. În urmă cu ceva timp, în presă, circulau zvonuri cum că Andra este însărcinată, dar cântăreața a negat de multe ori. Cătălin Măruță a explicat de curând cum stă treaba în familia lui.


Este Andra însărcinată?


De-a lungul timpului au existat multe speculații despre Andra și o presupusă sarcină. CătălinMăruță, soțul ei, a clarificat și de curând acest aspect.


„Andra nu e însărcinată. Ne dorim copii, suntem super fericiți cu David și Eva, dar în perioada asta nu așteptăm”, a spus Cătălin Măruță. Pe de altă parte, Andra a lansat zilele trecute o melodie alături de finul ei Pepe și Connect-R.


Ultima piesă a Andrei este în trending


“Știam că facem echipă bună! Mulțumim pentru mesajele incredibile și pentru reacțiile pozitive. La câteva ore de la lansare, piesa a intrat în top trending, acum e pe locul 8 și încă urcă datorită vouă! Vă iubim! ”, a scris Andrape rețeaua de socializare.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *