ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, ceartă din cauza Andreei Bălan: ”E oribilă!”

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au luat la ochi ținutele vedetelor, la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Avatar

Publicat

pe

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au luat la ochi ținutele vedetelor, la emisiunea Teo Show de la Kanal D. Cea care a intrat în colimatorul lor a fost nimeni alta decât Andreei Bălan, a cărei ținută i-a făcut să se certe în platou pe jurații de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.


Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, ceartă din cauza Andreei Bălan


Raluca Bădulescu au comentat ținuta artistei Andreea Bălan la un eveniment. Se pare că aceasta nu a fost deloc pe placul designerului Cătălin Botezaatu care a criticat-o acerb. ”Dar cine e ea? Băi, da chiombi mai suntem! Când o puneți pe Andreea Bălan, puneți-o fără cap și noi să comentăm ținuta, ca să nu zică lumea că suntem părtinitori, ceea ce noi nu suntem”, au început cei doi momentul. Verdictul? ”Acest sacou masculin este oribil și am zis tot”, a declarat din start designerul.

Raluca Bădulescu îl contrazice pe Cătălin Botezatu


La polul opus, Ralucăi Bădulescu i s-a părut o alegere mai mult decât inspirată. ”Aoleu, eu am văzut pentru prima oară și îmi place ținuta, pe cuvântul meu, îmi plac mărgelele alea care ies din buzunare, de la refilet. E un Mao Zedong, așa, dubios, mie îmi place cum e lucrată haina, îi vine bine umărul”, a declarat vedeta, care a fost contrazisă de Cătălin Botezatu până la finalul momentului.

”Tocmai atunci când este prost făcut îl închei până în gât ca să se ia bine pe tine, cristalele alea sunt luate la metru, de la capătul orașului. Arată ca o războinică, ai chletuit banii pe ștrasuri degeaba! E oribil sacoul”.

Imaginea cu momentul care a creat zarvă între cei doi jurați ai emisiunii ”Bravo, ai Stil, Celebrities” a fost postat pe pagina de Instagram a emisiunii ”Teo Show”, de la Kanal D. Și părerile fanilor au fost, de asemenea, împărțite. În timp ce unii i-au dat dreptat lui Cătălin Botezatu, alții nu s-au arătat încântați de ”comportamentul” Ralucăi Bădulescu: ”Vai…ce comportament urât a avut doamna Raluca”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *