ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cătălin Bordea s-a operat. Ce a pățit actorul

Cătălin Bordea a făcut un anunț mai puțin fericit. El va fi nevoit chiar să lipsească din platoul emisiunii de la Antena Stars.

Avatar

Publicat

pe

Acum ceva vreme Cătălin Bordea a făcut un anunț mai puțin fericit. El a fost nevoit chiar să lipsească din platoul emisiunii de la Antena Stars.


Cătălin Bordea nu și-a făcut apariția în emisiunea Xtra Night Show preț de câteva zile. Motivul fiind unele îngrijiri medicale de care actorul are nevoie. Cătălin Bordea s-a operat. De curând, un alt membru al echipei a necesitat îngrijiri medicale. Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța din platou.


Cătălin Bordea s-a operat


Cătălin Bordea a lipsit de la Xtra Night Show. Artistul a avut un motiv bine întemeiat, și anume o intervenție chirurgicală. În stilul caracteristic, a făcut haz de necaz. El a explicat despre ce este vorba, mărturisind că problemele sale de sănătate sunt legate de hemoroizi.


Pentru că de ceva timp i-au dat bătăi de cap, a decis să se opereze pentru a scăpa de durerile insuportabile. Cătălin Bordea s-a arătat optimist și susține că nu i-a fost deloc frică de ceea ce va urma.


Cătălin Bordea a avut COVID-19


Cătălin Bordea a mai absentat din emisiune. Actorul a stat două săptămâni în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu COVID-19. Prin urmare, s-a infectat și el cu virusul care ne dă bătăi de cap de mai bine de un an. Din fericire, el a avut o formă ușoară și nu a suferit complicații. A mărturisit că a resimțit însă o stare acută de oboseală.

„Am luat pentru mine, am împărțit cu nevasta-mea. O sfârșeală incredibilă, n-am mai trăit niciodată în viața mea așa ceva, pur și simplu îți vine să dormi. Eu am dezvoltat o senzație ca și cum (…) am experimentat bătrânețea. Sfârșeala pe care o avea bunicul meu că îl dureau oasele. Mă dureau oasele, mușchii. Eu am avut formă ușoară, dar nici forma ușoară nu e (…) Și sfârșeala de îți vine să dormi…ia-mă doamne. Psihic e nasol pentru că nu știi cu ce simptome te trezești a doua zi”, a spus Cătălin Bordea.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *