ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

SANATATE

Cât de periculoasă este de fapt, Bubble Tea, băutura de care mulți români s-au îndrăgostit

Avatar

Publicat

pe

Cât de mare este cantitatea de zahăr pe care o conține Bubble Tea, faimoasa băutură care i-a cucerit pe români în ultima vreme.

Bubble Tea și-a câștigat popularitatea și în România și tot mai mulți români o cumpără în fiecare zi. Gustul deosebit îi face pe majoritatea să nu se poată abțină, însă cantitatea de zahăr pe care o conține i-ar putea determina să se răzgândească.

Cât zahăr conțime, de fapt, Bubble Tea
Bubble Tea este o băutură care în ultimul timp și-a câștigat popularitatea și pe teritoriul României. Mulți oameni au cumpărat-o de curiozitate, apoi gustul și savoarea i-a determinat să repete achiziția.

Pentru că este delicioasă, sunt persoane care au început să o consume în locul cafelei, care nu este recomandată în anumite momente ale zilei. Cu toate acestea însă, poate ascunde pericole destul de mari.

Bubble Tea conține un număr de calorii, astfel că nu este deloc recomandată pentru persoanele care vor să slăbească, deoarece își poate pune amprenta repede asupra siluetei.

Un singur pahar are un aport de aproximativ 1500 de kiloCalorii, iar în combinație cu cantitatea mare de zahăr, băutura poate fi nocivă și pentru sănătate, scrie spynews.ro.

Advertisement

Astfel că, se găsește pe lista alimentelor care nu sunt recomandate copiilor. Aceasta poate conduce la obezitate și poate fi dăunătoare în dezvoltarea celor mici.

Cât de mult zahăr conține?
Când vine vorba despre cantitatea de zahăr pe care o conține, un pahar de mărime medie de Bubble Tea poate avea în compoziție între 40 și 60 de grame de zahăr, iar consumul zilnic nu este indicat.

Prin urmare, deși la prima vedere pare o băutură inofensivă, numai bună de consumat în locul celor despre care se cunoaște dja faptul că pot fi dăunătoare pentru organism, lucrurile ar putea fi total diferite.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *