ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cât de multă cocaină avea în corp fiul liderului de la Direcția 5. Ce condamnare uriașă riscă acum

În august anul trecut erau certificate zvonurile din jurul familiei lui Marian Ionescu, celebrul membru al trupei Direcția 5.

Avatar

Publicat

pe

În august anul trecut erau certificate zvonurile din jurul familiei lui Marian Ionescu, celebrul membru al trupei Direcția 5. Fiul acestuia, Carmin Ionescu, de 35 de ani, era prins de poliție. După ce a fost testat cu aparatul DrugTest, era depistat fiind cu consum de droguri de mare risc. Din acel moment a început calvarul pentru Marian Ionescu și fammilia sa.

Marian Ionescu și calvarul trăit din cauza fiului său

Pe 9 august 2020, fiul lui Marian Ionescu era oprit de polițiști în trafic. În urma testării cu aparatul DrugTest, era depistat cu consum de droguri de mare risc. Carmin Ionescu, în vârstă de 35 de ani, este dus, ulterior, la INML și în urma testelor de sânge i s-au descoperit în sânge “benzoilecgonina 1,297 μ/ml”. Medicii legiști au definitivat zilele acestea analizele, rezultatul fiind cel menționat anterior.

Deja cu un dosar penal, fiul lui Marian Ionescu, riscă ani grei în spatele gratiilor. Mulți și-au pus întrbarea cum nu a fost prins mai repede, având în vedere că era în această stare de mai bine de două luni, înaintea prinderii de către cei de la Rutieră.

Carmin Ionescu, dependent de droguri de mai bine de cinci ani

Conform raportului medico-legal, cantitatea de cocaină găsită în sângele acestuia, a fost de două grame. Conform specialiștilor o asemenea cantitate ar fi suficientă pentru cinci toxicomani. După definitivarea dosarului, conform surselor din anchetă, Carmin Ionescu riscă acum să stea în spatele gratiilor cel puțin cinci ani de zile.

După aflarea informațiilor și arestarea acestuia, Marian Ionescu a fost nevoit să recunoască problemele fiului său cu drogurile. Conform declarațiilor acestuia, Carmin ar fi avut mari probleme cu stuepfiantele de mai bine de cinci ani. Marian Ionescu povestește că l-ar fi internat și la dezintoxicare, dar se pare că dependența este mult mai mare.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *