ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cât de bogată e mama lui Toni Iuruc. Ce proprietăți impresionante deține în București

Simona Halep și Toni Iuruc, nu maie ste niciun secret, sunt împreună de ceva timp. Apropiații celor doi spun că erau pe cale să facă pasul cel mare anul trecut

Avatar

Publicat

pe

Simona Halep și Toni Iuruc, nu maie ste niciun secret, sunt împreună de ceva timp. Apropiații celor doi spun că erau pe cale să facă pasul cel mare anul trecut. Dar odată cu pandemia, planurile au picat.

Puțină lume știe, însă, că în spatele iubitului Simonei stă mama acestuia, Genica Iuruc. Femeia este un prosper om de afaceri în domeniul imobiliarelor de lux din București.

Genica Iuruc, prosper om de afaceri cu imobiliare de lux

De când a apărut în spațiul public multă lume s-a întrebat cine este de fapt Toni Iuruc și care este averea acestuia. Nu a durat mult și s-a aflat, în primă fază, că Toni Iuruc are venituri substanțiale din afaceri imobiliare de lux în București. Dar nimeni nu știa că în spatele lui Toni Iuruc stă o femeie puternică. Nu, nu vă gândiți la o altă parteneră de viață, este vorba de mama acestuia, Genica Iuruc. Conform informațiilor, Genica Iuruc se află în spatele afacerilor de succes cu imobiliare a familiei.

Surse spun că femeia, prin firmele pe care le are, deține una din cele mai elegante și exclusiviste imobile din zona Otopeni, de lângă Grădina Zoologică. Anul trecut, chiar în pandemie, afaceristei i-au mers bine lucrurile, dacă e să ne luăm după cererea făcută la Primărie. Anul trecut Genica Iuruc a cerut o autorizație de a mai construi un etaj la respectiva clădire.

În afară de acest complex de birouri, sursele mai spun că Genica Iuruc ar fi primit din partea fiului, Toni, acțiunile acestuia, rămânând singura acționară în companie. Numai că, apropiați ai familiei spun că tot fiul, Toni Iuruc, ar fi capo di tuti capi, dar în umbră.

Familia Iuruc și afacerile de milioane

În urmă cu câțiva ani, în zona Herăstrău, a fost scos la licitație celebrul Club Francez. Genica Iuruc ar fi licitat pentru cumpărarea celebrei locații. Din păcate nu a avut noroc, suma cerută pentru locație fiind dată de o altă companie. Se pare că banii ceruți prin licitație au fost prea mulți pentru familia Iuruc, astfel renunțând la achiziție.

Advertisement

Datele fiscale ale afacerilor familie Iuruc arată și încasări consistente dar și datorii către stat, la fel de mari. Conform ANAF, anul trecut compania familiei Iuruc a avut înregistrată o cifră de afaceri, în valoare de un milion de lei, cu un profit declarat de 150.000 de lei.

Dar, odată cu profitul vin și cheltuielile, implicit și datoriile. Astfel se face că Genica Iuruc are datorii în valoare de aproximativ 2.1 milioane de lei către stat, pentru anul fiscal 2019. Rămâne să vedem care va fi evoluția afacerilor familiei Iuruc, și care va fi drumul lui Toni Iuruc și Simona Halep de-acum în colo. Cei doi se află, în prezent, în Australia, unde de astăzi începe Australian Open 2021.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *