ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cât costă hainele făcute de Dana Budeanu. Creațiile ei au prețuri astronomice, nu sunt pentru toți românii!

Lucrurile sunt simple: pe Dana Budeanu fie o iubești, fie o urăști, pentru că nu există cale de mijloc

Avatar

Publicat

pe

Cine este Dana Budeanu? Ei bine, este greu de crezut că în România mai există cineva care nu a auzit de numele ei, care, în ultimele luni, este pe buzele tututor. Lucrurile sunt simple: pe Dana Budeanu fie o iubești, fie o urăști, pentru că nu există cale de mijloc. Nu poți spune: „Îmi place câteodată“.


E o prezență veche în showbiz, însă niciodată nu s-a bucurat de o asemenea popularitate ca acum. Dacă credeați că nu veți mai auzi de numele ei după încetarea colaborării cu Pro TV, se pare că v-ați înșelat. Numită și „designerul vedetelor“ sau Bau-Bau-ul vedetelor prost îmbrăcate, Dana Budeanu este asociată cu rolul de critic vestimentar. Însă, activitatea ei nu se oprește aici, căci vedeta este și creatoare de modă. Ești curios/curioasă cât costă, spre exemplu, un simplu maiou nude, semnat Dana Budeanu? Dacă da, te invităm să parcurgi în continuare acest articol.


Cât costă creațiile designerului Dana Budeanu?


Consultând mai mule păreri apărute în online, scrise de cei care au legătură cu moda, afăm că hainele făcute de controversata Dana Budeanu nu sunt decât „niște materiale extrem de ieftine, croite ordinar, la prețuri de-a dreptul scandaloase“, după cum scrie ele.ro.
Revenind la întrebarea de mai sus, ei bine, iată răspundul: un simplu maiou nude din vâscoză, la fel ca multe altele de pe piață, dar care a fost conceput de fosta soție a lui Radu Budeanu costa nu mai puțin de 300 de lei. O altă rochie, scurtă, tot din vâscoză, cu un design de-a dreptul banal este „prețuită“ cu 790 de lei.


Dacă îți fug ochii după ceva mai… sclipitor, atunci îți aducem la cunoștință că o rochie scurtă din tul, cu cristale din sticla, ajunge la prețul „modic“ de 16.192 lei! O nimica-toată! Nu?
„Cât despre rochiile de inspirație gipsy, dintr-o colecție mai veche a Danei Budeanu, cu care au apărut, rând pe rând, toate vedetele ce îi sunt prietene, acestea sunt confecționate dintr-un material care costa cam 5 lei metrul, în Dragonul Roșu, și tot acolo le puteți găsi gata confecționate, sub forma unor rochii asemănătoare cu ale Danei, la prețuri sub 50 lei. Cam aceeași calitate, la un preț de 10 ori mai mic… și mai realist“, notează sursa citată.


Cine este și cum a ajuns cunoscută Dana Budeanu


Deși se află în lumea showbiz-ului de mulți ani, niciodată nu a avut mai mult succes ca în ultimii doi, când a devenit extrem de vizibilă.


Creațiile Danei Budeanu nu sunt pentru toate buzunarele


Totul a început când românii au putut s-o vadă în cadrul rubricii sale speciale de la „Vorbește Lumea“, emisiune difuzată de Pro TV, iar, ulterior, pe canalul său de YotuTube, după ce colaborarea cu trustul nu a mai funcționat.

Advertisement


Seria în care critică alegerile vestimentare ale vedetelor a fost extrem de bine primită de internauți, fiecare episod având peste jumătate de milion de vizualizări. Lucrul care a făcut-o să iasă în relief și să fie apreciată este faptul că este dureros de sinceră