ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Cât costă, de fapt, un sejur în Dubai, Mauritius sau Thailanda, în toamnă. Nu doar oamenii cu bani pot să se bucure de lux și opulență

Avatar

Publicat

pe

Cât costă, de fapt, un sejur în Dubai, Mauritius sau Thailanda pe timp de toamnă. Acum este momentul și pentru alte persoane să se bucure de lux și opulență, nu doar pentru cei cu bani!

Cât costă, de fapt, un sejur în Dubai, Mauritius sau Thailanda toamna

Toamna este perioada în care mai scad tarifele pentru vacanțe. Inclusiv destinațiile exotice, unde merg doar cei cu bani devin mai accesibile ca preț.

Prețurile pentru pachetele de vacanță în Dubai sau în emiratul Ras Al Khaimah încep de la 650 de euro de persoană.

Costurile sunt ceva mai mari pentru Mauritius, India sau Malaezia, Thailanda și Singapore. Pentru aceste destinații este necesar să scoateți din buzunar circa 1390 euro/ persoană.

Prețurile pentru astfel de vacanțe exotice sunt mult mai avantajoase pentru cei care au ales pachete cu zbor inclus și care au rezervat din timp.

Chiar și așa, și cei care s-au trezit mai târziu că mai vor o vacanță pot să benficieze de prețuri rezonabile. Spre exemplu, în octombrie, în Dubai, cazările pornesc de la circa 1000 de euro pentru cinci nopți, pentru două persoane.

Advertisement

Cât costă o vacanță într-o destinație exotică

Este vorba despre o cazare de lux, pentru că pot fi închiriate și apartamente private pentru perioada sejurului și ele pot să coste chiar și 300 de euro pentru cinci nopți!

Ceva mai scumpe vor fi biletele de avion, însă. Un singur bilet către Dubai în octombrie este circa 2.000 de lei, deci 4.000 de lei pentru două persoane. Pentru cei care vor să meargă cu copiii, costurile vor fi și mai mari.

În Mauritius, poți găsi cazare în lunile de toamnă cu circa 350 de euro. Desigur, sunt și cazări foarte luxoase de peste 3000 de euro pentru cinci nopți.

Pentru Insula Mauritius, biletele de avion costă peste 5.400 de lei, iar zborul ține ore bune – circa 16.

În Thailanda cazările sunt chiar ieftine pentru o destinație exotică considerată accesibilă doar pentru cei cu bani. În octombrie, cazările costă chiar și 150 de euro pentru cinci nopți. Prețurile biletelor încep de la circa 3000 de lei.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *