ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cât a încasat senatorul Bernie Sanders cu fotografia care a devenit virală în lume

Senatorul american Bernie Sanders a strâns o sumă colosală de pe urma fotografiei făcută la ceremonia de învestire a lui Biden.

Avatar

Publicat

pe

Senatorul american Bernie Sanders a strâns o sumă colosală de pe urma fotografiei făcută la ceremonia de învestire a lui Biden. Acesta a anunțat ce urmează să facă după ce s-a îmbogățit brusc.


Senatorul american Bernie Sanders, a strâns 1,8 milioane de dolari de pe urma fotografiei care a devenit virală, făcută la ceremonia de învestire a lui Biden. În fotografie, senatorul poartă o pereche de mănuși tricotate și are o privire morocănoasă. De aici, au pornit tot felul de glume pe rețelele de socializare.


Bernie Sanders a anunţat miercuri că va dona unor organizaţii de caritate cei 1,8 milioane de dolari strânşi prin vânzările de produse inscripţionate cu deja celebra fotografie a AFP, informează Capital.ro. Imortalizat de fotograful AFP Brendan Smialowski, momentul a inspirat mii de meme-uri în întreaga lume. Fostul candidat progresist la alegerile prezidenţiale a devenit vedetă pe internet. El este recunoscut pentru tonul său pasionant şi pentru aerul deseori morocănos.


“Când am făcut fotografia, m-am gândit că este un moment bun, care merită câteva cadre. Deşi niciodată nu mă aştept şi nu caut ca munca mea să devină virală sau să se transforme în meme-uri, acestea nu mă surprind, pentru că internetul şi reţelele sociale sunt imprevizibile”, a spus fotograful.


Bernie Sanders va dona banii


Senatorul independent de Vermont a adunat 1,8 milioane de dolari. Banii provin din vânzări de produse pe care el apare “cu mănuşile sale cu un singur deget” în ziua învestirii noului preşedinte democrat, la 20 ianuarie.


Tricouri, pulovere şi alte produse derivate au fost scoase la vânzare pe site-ul său în seara de 21 ianuarie. Stocurile s-au epuizat în jumătate de oră. Noile produse adăugate în weekend au fost vândute toate încă de luni dimineaţă. Getty Images, agenţia care distribuie fotografiile AFP în SUA, „va dona venituri”. Banii provin din acordul de comercializare către organizaţia de caritate Meals on Wheels.

Advertisement


“Soţia mea Jane şi cu mine suntem impresionaţi de creativitatea arătată de atât de mulţi oameni (…) şi suntem încântaţi să ajutăm locuitorii din Vermont care au nevoie”, a scris Bernie Sanders. “Dar chiar şi această sumă nu va putea înlocui acţiunea Congresului. Voi face tot ce voi putea la Washington pentru a mă asigura că muncitorii din Vermont obţin susţinerea de care au nevoie. E cea mai gravă criză pe care o traversăm de la Marea criză economică”, a adăugat senatorul Sanders.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *