ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cât a ajuns să ceară Dana Marijuana pe un tablou pictat de ea. Fanii au început imediat să comenteze.

Pentru Dana Marijuana ultimii ani nu au fost deloc benefici, ba chiar a fost nevoită să treacă prin multe cumpene.

Avatar

Publicat

pe

Pentru Dana Marijuana ultimii ani nu au fost deloc benefici, ba chiar a fost nevoită să treacă prin multe cumpene. Pictura a fost cea care a scos-o din depresie și a responsabilizat-o.

Când fanii ei credeau că în sfârșit că e pe drumul cel bun, Dana Cotanu a reușit să șocheze din nou. Și-a scos picturile la vânzare cu sume cu atât de multe zerouri încât nu se pot citi.

După ce a găsit terapia prin pictură, acum, pe vreme de criză, Dana Marijuana s-a gândit să facă și ceva bani de pe urma talentului ei. Ce-i drept, fosta cântăreață s-a perfecționat într-un stil pe care puțini artiști plastici se încumetă să-l abordeze: pictează cu ajutorul mâinilor, nu al pensulelor, un stil cu o lungă istorie în Orient.

Chiar și așa, într-o Românie în care sunt destul de puțini oameni care plătesc sume colosale pe piese de artă, Dana Marijuana încearcă să-și vândă tablourile cu sume începând de la 100 de milioane de lei și ajungând la sume care abia pot fi citite.

Imediat ce a postat pe site-urile de socializare fotografii în care își expunea tablourile, dar mai ales prețul cu care dorește să le vândă, internauții au și început comentariile. Cei mai mulți erau șocați de numărul de zero-uri pe care le înșiruise artista în dreptul postării.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *