ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cât a ajuns să câștige Laura Andreșan pentru o singură oră

Avatar

Publicat

pe

În tinerețe a jucat în filme pentru adulți, dar după ce a devenit mamă, viața ei s-a schimbat complet. În prezent, Laura Andreșan lucrează ca psiholog, iar impact.ro a aflat cât costă o ședință cu frumoasa brunetă.

Cât câștigă Laura Andreșan pentru o oră?

După o tinerețe zbuciumată, viața Laurei Andreșan s-a schimbat în totalitate. În vârstă de 38 de ani, bruneta are o relație de zece ani cu Grasu XXL și, deși nu sunt
căsătoriți, au o relație extrem de frumoasă. Anul trecut, cei doi au devenit părținții unei fetițe, iar de atunci, viața lor s-a schimbat complet. Pentru că și-a dorit să se rupă de mediul în care a devenit celebră, Laura s-a retras din lumina reflectoarelor și a studiat psihologia, domeniu care a fascinat-o încă din tinerețe.

După ce a obținut diploma de psiholog, fosta vedetă de filme pentru adulți și-a deschis și un mic cabinet și îi merge extrem de bine. Ești curios cât costă o oră de terapie cu una dintre cele mai focoase femei din România? Ei bine, 150 de lei. În paralel cu cabinetul de psihologie, Laura studiază psihoterapia și speră ca de anul viitor să poate profesa și în acest domeniu.

Câct câștigă Laura Andreșan pentru o oră?

Trecut controversat!

Viața Laurei Andreșan este una demnă de telenovele. După ce cochetat o perioadă cu presa, ea a pozat goală într-o revistă dedicată adulților, apoi a și jucat în filme deocheate. De asemenea, focoasa brunetă a avut relații pasagere cu Adrian Mutu, Cosmin Contra, Adrian Neaga, Marian Aliuță sau Alexandru Pițurcă. Ea a creat adevărate scandaluri după ce a divulgat filmulețe sau înregistrări în care ea și diferiți politicieni apar în ipostaze compromițătoare. Mai mult, în 2004, ea l-a acuzat pe Liviu Negoiță de hărțuire sexuală și a și prezentat dovezi la TV în acest sens. Mai mult, Laura a făcut un top al persoanelor publice cu care s-a iubit. Cel mai mic punctaj l-a avut chiar Adrian Mutu, despre care bruneta a spus că “l-a ținut foarte puțin, nu este nimic de capul lui”. Pe primul loc în topul preferințelor ei s-a situat Liviu Vârciu, cu care nu s-a mai întâlnit de atunci.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *