ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Câștigă bani frumoși la Pro Tv: ce mașină și-a cumpărat Florin Călinescu

Florin Călinescu, juratul de la “Românii au talent” a fost surprins în trafic cu o mașină…un pic altfel. Are mai multe mașini și le conduce în funcție de destinație.

Avatar

Publicat

pe

Florin Călinescu, juratul de la “Românii au talent” a fost surprins în trafic cu o mașină…un pic altfel. Are mai multe mașini și le conduce în funcție de destinație.


Florin Călinescu, unul dintre cei mai cunoscuți actori și jurat al emisiunii “Românii au talent” de la Pro Tv, iubește mașinile. Deține mai multe mărci și modele și, nu de puține ori, a fost surprins în trafic ba la bordul unui Jeep, ba conducând o mașină de mici dimensiuni.


Cu ce mașină a fost surprins Florin Călinescu


Actorul Florin Călinescu a reușit întotdeauna să atragă atenția cu mașinile pe care le conduce. Acum câțiva ani, vedeta a fost surprinsă în trafic în timp ce conducea un SUV militar destul de Probabil pentru a se strecura mai ușor în trafic, a apelat la o.. ”gărgăriță” de mașină. Iar acum, a surprins din nou. A fost surprins la cumpărături într-o dubă.


Florin Călinescu a fost surprins în parcarea unui hipermarket din București, însoțit de încă o persoană. A intrat grăbit în magazin, vorbind la telefon, și la ieșire s-a îndreptat spre o dubiță salvată în parcare.


La volan s-a urcat chiar actorul, în vreme ce persoana care-l însoțea a ocupat locul din dreapta.
Florin Călinescu este un actor român de teatru și de film și realizator de emisiuni de televiziune. Este absolvent de UNATC și a debutat în lumea filmului în 1981, în „Lumini și umbre”. Cel mai des a colaborat cu regizorul Nae Caranfil, care l-a distribuit în pelicule precum „E periculoso sporgersi”, „Asfalt tango” și „Filantropica”.


În „Filantropica” a interpretat chiar rolul care l-a făcut celebru în lumea televiziunii, adică realizatorul emisisiunii „Chestiunea zilei”.
La începutul anilor 90, a debutat și la radio, în emisiunea „Duminicile celor singuri”, la Pro Fm.
Din 2015, este jurat al emisiunii „Românii au talent”.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *