ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Casele din primul Oraș plutitor din lume, scoase la vânzare. Ce prețuri au

Casele din primul oraș plutitor din lume au fost puse la vânzare astăzi, iar prețurile au fost făcute publice.

Avatar

Publicat

pe

Casele din primul oraș plutitor din lume au fost puse la vânzare astăzi, iar prețurile au fost făcute publice.


Prețurile proprietăților de pe insula Blue Estate, care vor pluti în Marea Caraibelor, vor începe de la 14.600 de lire pentru un apartament de tip buget ,,Ring Level”. Cel mai mare preț va fi de 1,1 miliarde de lire sterline pentru mega casele ,,Signature Estate”.

Casele din primul Oraș plutitor din lume, scoase la vânzare


Insula care urmează să fie construită din module de beton de înaltă performanță va măsura cât jumătate din suprafața insulei Monaco.


Casele din primul Oraș plutitor și prețurile lor


Prețurile au fost făcute cunoscute și ele sunt între 14.600 și 1,1 miliarde de lire sterline. Deși casele sunt deja puse la vânzare, construcția nu va începe până în anul 2022, iar finalizarea completă a proiectului va fi în anul 2025. Cu toate acestea, unele dintre proprietăți vor fi disponibile pentru predare până în 2023.

Foto: Un apartament pe acest oraș plutitor poate costa și 1,1 miliarde lire sterline
Potrivit dezvoltatorilor, orașul plutitor va găzdui peste 15.000 de locuitori, numeroase afaceri, o clinică de sănătate de ultimă generație, dar și o școală internațională.


Dezvoltatorii spun că locația insulei va oferi locuitorilor peste 340 de zile însorite în fiecare an iar orașul va fi situat la o scurtă călătorie de Miami.

Advertisement


Potrivit Blue Estate, dimensiunile orașului plutitor îl va face ultra-stabil. Zidurile exterioare vor măsura peste 160 de metri și vor feri proprietatea de cele mai mari valuri ale oceanului.
În caz de vânt puternic, obloanele automate pentru uragane se vor extinde pentru a proteja comunitatea.


Pe Orașul plutitor, reglementările sunt minime și taxele zero


Dezvoltatorii spun că toată energia care va fi utilizată pe insulă va fi din resurse regenerabile pentru a menține o producție negativă de CO2.

Blue Estate speră să devină una dintre ,, cele mai verzi comunități din lume” dezvoltând concepte cuprinzătoare de durabilitate și reciclare. Se intenționează să se profite din plin de locația ,,offshore” a insulei. Și astfel să fie promovat un mediu favorabil afacerilor, cu taxe zero și reglementari minime.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *