ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Casa lui George Michael a fost vândută cu 19 milioane de lire sterline. Cine a cumpărat proprietatea din Londra

Conacul lui George Michael s-a vândut cu 19 milioane de lire sterline la patru ani după moartea sa.

Avatar

Publicat

pe

Conacul lui George Michael s-a vândut cu 19 milioane de lire sterline (mai mult decât dublul prețului cu care l-a cumpărat în anul 2002 și anume 8 milioane de lire sterline), la patru ani după moartea sa.


Hârtiile din registrul funciar arată că locuința listată din Highgate, nordul Londrei, a fost cumpărată de Stephen Cameron și Clare Susan Harrison.


Proprietatea cu piscină pare să fi fost vândută de tatăl lui George Kyriacos Panayiotou după ce i-a fost lăsată moștenire. Aceasta fusese închiriată pentru 15.000 de lire sterline pe săptămână, prin intermediul unei agenții exclusive, ai cărei liste de clienți îi includ pe Brad Pitt, Angelina Jolie și Rihanna.

George Michael a fost un cântăreț, compozitor, producător de discuri și filantrop englez care a devenit faimos ca membru al duo-ului muzical Wham! și mai târziu a început o carieră solo. Michael a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume.


Cântărețul a murit din cauza unor complicații cardiace și hepatice, în ziua de Crăciun din 2016, la vârsta de 53 de ani. După ce George Michael a murit, fanii au creat un altar în fața casei lui, dar acesta a fost distrus în 2018. Unii oameni au spus că locuința ar trebui transformată într-un „muzeu frumos”.


George Michael, un artist premiat


Hit-ul lui George Michael și Andrew Ridgeley „Last Christmas” este la doar 1.300 de vânzări distanță de piesa „All I Want For Christmas Is You”, cântată de de Mariah Carey. Au fost vândute 1,90 milioane de exemplare ale piesei lui George din februarie 2020 și este cel mai vândut single din Marea Britanie care nu a ajuns niciodată pe primul loc.

Advertisement


Michael a câștigat diverse premii muzicale, inclusiv două premii Grammy, trei premii Brit, trei premii American Music, 12 premii Billboard Music, patru premii MTV Video Music și șase premii Ivor Novello. În 2008, a fost clasat pe locul 40 pe lista Billboard 100 a artiștilor din toate timpurile.


Michael a murit în propriul pat, la casa sa din Goring-on-Thames. A fost găsit de partenerul său, Fadi Fawaz. Elton John a fost printre cei care i-au adus tribut lui Michael, adresându-se emoțional audienței din Las Vegas: „Ce cântăreț, ce compozitor. Dar, mai mult decât orice, ca ființă umană, el a fost unul dintre cei mai amabili, mai dulci și mai generoși oameni pe care i-am întâlnit vreodată ”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *