ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Casa fostului soț al mamei Deliei, Jan Mocanu, a fost spartă. Jafuri în serie, în sectorul 5 al Capitalei

Gina Matache, mama Deliei, a fost căsătorită de două ori.

Avatar

Publicat

pe

Gina Matache, mama Deliei, a fost căsătorită de două ori. Casa fostului soț, Jan Mocanu, a fost spartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 13-14 decembrie. Jafuri în serie, în sectorul 5. Vinovatul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Casa fostului soț al mamei Deliei, Jan Mocanu, a fost spartă

Interpreta de muzică populată Gina Matache, mama Deliei, a fost căsătorită de două ori. Prima dată cu tatăl artistei și al Oanei, sora mai mică a vedetei, care a ales calea spirituală, în 2004. A doua oară și-a încercat norocul cu acordeonistul Jan Mocanu, de care s-a despărțit în urmă cu câțiva ani. Instrumentistul ar fi călcat strâmb și înșelat-o pe cea alături de care și-a petrecut zilele preț de 10 ani.

Gina Matache și Jan Mocanu

La câteva luni distanță de vestea separării, Mocanu a decis să îi dea replică. Bărbatul a aruncat cuvinte grele la adresa fostei partenere. Cel care a avut mai mult ghinion dintre ei după despărțire pare să fie Jan, care a fost călcat de hoți în noaptea de vineri spre sâmbătă, 13-14 decembrie.

Jafuri în serie, în sectorul 5 al Capitalei

Lovitura a fost anunțată la 112, iar incidentul a fost preluat de polițiștii de la Secția 18. Ofițerii au mai primit două apeluri ce indicau lovituri asemănătoare. Suspectul a pătruns în camera unei fete, a sustras o agendă, un portofel și o sumă de bani, dar a și agresat-o pe fată cu o cutie de bijuterii în cap, în momentul în care tânăra l-a surprins pe intrus. Suspectul a mai spart geamul unui apartament situat la parterul unui bloc, de unde a și fugit în momentul în care a fost prins.

Aflați în patrulare în zonă, oamenii legii l-au surprins pe infractor în clipa în care a sărit încă un gard. L-au urmărit și arestat. În primă instanță, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Suspectul este acuzat de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la furt calificat.

”M-am speriat!”

Așadar, hoțul de noapte a pătruns în mai multe locuințe, iar printre ele s-a numărat și cea a lui Jan. Artistul a intrat, în direct, la România TV, și a povestit că nu se afla în casă în acele momente, dar a fost sunat de băiatul său, care l-a înștiințat de întâmplare. „M-a sunat băiatul să vadă dacă mai e cineva în casă. M-am speriat!”, a spus Jan Mocanu.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *