ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Carmen Harra: Alexandra Stan a fost OMORÂTĂ de Marcel Prodan

Cântăreaţa şi managerul ei s-au întâlnit şi în vieţi anterioare, când artista a fost înjunghiată mortal de bărbat, aşa explică celebra vizionară Carmen Harra relaţia violentă dintre Alexandra Stan (24 de ani) şi Marcel Prodan (34 de ani).

Avatar

Publicat

pe

Cântăreaţa şi managerul ei s-au întâlnit şi în vieţi anterioare, când artista a fost înjunghiată mortal de bărbat, aşa explică celebra vizionară Carmen Harra relaţia violentă dintre Alexandra Stan (24 de ani) şi Marcel Prodan (34 de ani).

În viziunea parapsihologului american, Alexandra şi Marcel au o relaţie karmică, un amestec de ură şi iubire. „Ura dintre ei provine din memorii inactive, nu e vorba de o criză de nervi cauzată de bani. El a omorât-o de tânără într-o viaţă anterioară, când rolurile erau inversate: ea era nobilă, iar el, sclavul ei. A bătut-o, maltratat-o şi schingiuit-o. Nu întâmplător ea s-a născut cu un singur rinichi… Dacă într-o viaţă anterioară eşti bătut, tăiat sau ţi se scoate un organ, corpul fizic duce cu el această memorie într-o existenţă viitoare”, a explicat Carmen Harra.

„El va încerca să fugă din ţară, dar va fi prins”

Întrebată unde se ascunde acum Marcel, Harra a declarat: „El va încerca să fugă din ţară, dar va fi prins şi pedepsit. El a pus deoparte nişte bani în conturi din străinătate, dar nu atât de mulţi. Un colaborator al lui va încerca să muşamalizeze cazul”. În privinţa muzicii, Harra vede un final: „Cariera lor la nivel înalt e terminată. Chiar dacă drama îi deschide ei multe porţi, nu are starea psihologică de creativitate pentru a se reinventa peste noapte. Ea are nevoie să se simtă iubită. Părinţii sunt de partea ei, dar eu simt că şi ei au considerat-o sursă de viaţă bună. Cred că ei au instigat-o să-l întrebe pe manager despre bani”.

„Ea va dona mulţi bani femeilor abuzate fizic”

Surprinzător, în viziunea lui Harra, artista va deveni foarte bogată, dar nu din muzică, ci eventual în urma unui mariaj: „Ea datorează karmei succesul şi bunăstarea obţinute peste noapte, s-a născut să fie bogată, e longevivă, spiritualizată, are câteva probleme de rezolvat, dar se va mărita, va avea copii. Într-un an şi ceva va apărea altcineva în viaţa ei. Alexandra are o revenire, dar se reinventează într-o cu totul altă direcţie. Văd o persoană de culoare care va încerca să o ajute la un moment dat. Nu va mai avea ascensiunea de până acum, dar în final va deveni foarte bogată şi va face acte de caritate pentru femeile abuzate fizic”.

„Nu e întâmplătoare viziunea lui Marcel pentru Alexandra în primul ei clip, «Mr. Saxobeat»: ea în cătuşe cu poliţişti în jur, ca o premoniţie a ceea ce se întâmplă acum.”, CARMEN HARRA

„Dacă într-o viaţă anterioară mori într-un accident, există pericolul ca în acelaşi moment al viitoarei vieţi să apară acelaşi pericol. Karma înseamnă repetiţia unor lucruri la nesfârşit, până se soluţionează.”, CARMEN HARRA

„Traumatizată în relaţiile interpersonale cu bărbaţii, Alexandra atrage situaţii similare din experienţe anterioare. Ea simte asta şi se teme. Dar de ce ţi-e frică nu scapi.”, CARMEN HARRA

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *