ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Carmen de la Sălciua, imagini de colecție cu familia ei. Mesajul emoționant al cântăreței

Pe ea o știe o lume întreagă, pentru că se află în trending non-stop, dar pe cei din familia sa nu-i cunosc prea mulți

Avatar

Publicat

pe

Pe ea o știe o lume întreagă, pentru că se află în trending non-stop, dar pe cei din familia sa nu-i cunosc prea mulți. Iată câteva imagini de colecție cu familia lui Carmen de la Sălciua!


Imagini de colecție cu familia lui Carmen de la Sălciua


Cei mai iubiți artiști din România sunt constant într-o luptă aprigă cu ea pe primele locuri din trending, dar Carmen se pare că reușește să fie prima în preferințele românilor. Cântăreața a devenit cunoscută nu de mult, datorită unui filmuleț în care interpreta mai multe șlagăre, iar acum abia dacă poate să respire din cauza numeroaselor evenimente pe care le are. Fanii ei doresc să știe mai multe despre viața sa personală, așa că solista le oferă des informații despre ea.

Imagini de colecție cu familia lui Carmen de la Sălciua


Aceasta le-o prezintă frecvent urmăritorilor pe sora sa, iar acum a venit și rândul părinților. Carmen de la Sălciua a publicat recent o un colaj special în care apare ea, alături de sora și părinții săi. ”Dintre toate darurile pe care le primește omul pe pământ cel mai important rămâne Familia! Mama ,tata și două fetițe???? ! Va mulțumim pentru educația frumoasa care ne-a adus unde suntem ! #lovemyfamily”, a scris artista pe pagina ei de Instagram.

„Cred că era cazul să fac și acest pas”


”Simt că viața mea se îndreaptă într-o direcție bună. O direcție în care să nu ma sufăr, în planul acela… Și, promit, dacă fac a doua nuntă, vouă vă dau exclusivitatea, voi veți ști ce se petrece primii. De ce am șters pozele cu Culiță de pe Instagram și de ce nu îl ma urmăresc? Păi, normal, cred că era cazul să fac și acest pas. Adică, relația noastră este istorie, iar, sincer, cred că nimănui nu i-ar cădea prea bine să știe că celălalt mai ține legătura cu fostul, că se uită la el, pe Instagram, pe Facebook…”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *