ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Carmen de la Sălciua, hotărâtă să îl dea în judecată pe Nelu Popa, fostul ei saxofonist! Bărbatul i-a adus acuzații grave. Declarații exclusive

Carmen de la Sălciua îl dă în judecată pe fostul component al formației ei, Nelu Popa. Artista a reacționat la acuzațiile pe care bărbatul i le-a adus, dar vorbeste și despre discuțiile pe care le-a avut cu saxofonistul atunci când acesta a părăsit formația.

Avatar

Publicat

pe


Carmen de la Sălciua îl dă în judecată pe fostul component al formației ei, Nelu Popa. Artista a reacționat la acuzațiile pe care bărbatul i le-a adus, dar vorbeste și despre discuțiile pe care le-a avut cu saxofonistul atunci când acesta a părăsit formația.

Carmen de la Sălciua, hotărâtă să îl dea în judecată pe Nelu Popa

Motivul pentru care bărbatul a plecat din formație

Carmen de la Sălciua a fost mereu discretă cu viața personală și s-a afișat doar cu cei care au dus-o în fața altarului. Artista a fost căsătorită cu Culiță Sterp, de care a divorțat în anul 2019. La trei ani de la despărțirea controversată, artista si-a găsit fericirea în brațele lui Marian Corcheș, alături de care a ajuns din nou în fața altarului.

Carmen de la Sălciua, hotărâtă să îl dea în judecată pe Nelu Popa, fostul ei saxofonist

După ce fostul coleg al lui Carmen de la Sălciua a apărut public, în nenumărate rânduri și i-a adus acuzații grave artiste, aceasta îi dă replica! Câtăreața povestește că a încercat să aibă o discuție amiabilă cu fostul component al formației și l-a rugat să nu se mai lege de numele ei, pentru a apărea în presă. Mai mult, aceasta spune că este o femeie căsătorită, își dorește să facă un copil și nu se cade ca Nelu să iasă în presă cu astfel de subiecte.

„Eu sunt o femeie căsătorită! Nu vreau să intru intr-un scandal, azi mâine fac un copil. Să mă lase în pace, să își vadă de treaba lui. Când a plecat din formație i-am spus: În viața aceasta să nu stingi lumina altuia pentru a strălucii mai tare a ta. Eu căntam alături de el, iar el dădea știri în presă, despre mine. L-am rugat să înceteze, măcar atâta timp cât lucram împreună. Nu a plecat cu scandal din formație, mi-a spus că vrea să își croiască alt drum, să cânte alături de altcineva. Oamenii se mai despart, însă nu trebuie să rămână dușmani. Eu l-am rugat să nu mai vorbească tot felul de prosti. Câți bărbați să se mai lege de numele meu? Le-am spus: stați cu cine vreți, cântați cu cine vreți, dar lăsați-mă în pace.”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Spynews.ro

Carmen de la Sălciua este hotărâtă să îl acționeze legal pe Nelu Popa! Artista a ajuns la capătul puterilor, atât ea cât și cei din jurul ei. Cântăreața se simte nevoită să ia măsuri în ceea ce îl privește pe fostul saxofonist și îi transmite acestuia să mearg pe drumul lui și să nu mai trăiască în trecut. Mai mult decât atât, nu înțelege comportamentul celui alături de care a cântat o bună perioadă de timp.

Advertisement

„Mă deranjază că îmi spun cei din jur. I-am spus atunci când a plecat din formație: Eu deși nu sunt cu aceste chestii, va trebui să te acționez legal dacă nu te oprești. Efectiv mă împinge situația în direcția aceasta. Am și eu un bărbat, cât să suporte? Toată ziua să îl vadă pe Nelu în presă… Nu mai trăi în trecut, mergi pe drumul tău, cu muzica, cu ce vrei tu.

Ce vrei, ce îți dorești, faimă? Dacă vezi că încontinu spun Doamne ajută, nu dau nici o replică… Îi doresc, fără să fiu ipocrită, să se liniștească și să mearga pe drumul lui. Și în jurul meu se învârt oameni, cât poți să îți permiți să lovești așa în mine? Până la urmă, eu nu sunt singură. M-am săturat și eu și cei din jurul meu! Dacă nu se potolește îl dau în judecată.”, a mai declarat artista


În cadrul unui interviu, oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, Nelu Popa a făcut acuzații grave la adresa lui Carmen de la Sălciua. Saxofonistul susține că artista este o femeie falsă. Acesta o mai acuză pe artistă de faptul că banii ar fi schimbat-o și că nu își asumă relația pe care ar fi avut-o cu el.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *