ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Carmen de la Sălciua a riscat enorm pentru operațiile estetice. Ce a pățit după intervenție

Pentru Carmen de la Sălciua, spune ea, intervențiile de ordin estetic au reprezentat nevoia de a se simți bine în propria piele.

Avatar

Publicat

pe

Au apărut ca necesitate, după primul război mondial, care a lăsat în urmă mulți soldați mutilați, si au devenit treptat o obsesie. Pentru Carmen de la Sălciua, spune ea, intervențiile de ordin estetic au reprezentat nevoia de a se simți bine în propria piele. Cu mai multe detalii despre îmbunătățirile pe care și le-a făcut și riscul la care s-a supus, a vorbit chiar artista, pe Instagram.


Carmen de la Sălciua a riscat pentru frumusețe


Carmen de la Sălciua este admirată pentru succesul, dar mai ales pentru frumusețea sa. Cu toate acestea, s-a confruntat cu diferite complexe de ordin fizic. Cântăreața de muzică de petrecere a considerat că nu a fost înzestrată de Mama Natură cu trăsături care să o ajute să se simtă bine în pielea ei, tânjind după un alt aspect, motiv pentru care a decis să facă unele retușuri.

A început cu nasul, din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Iar dacă tot a ajuns la bisturiu, a decis să umble și la forma lui. De altfel, cântăreața nu a făcut un secret din această intervenție, ba chiar a postat și imagini cu ea după operație, la acea vreme, abordând și astăzi subiectul, ori de câte ori este întrebată de admiratori.


„Nu puteam să respir”


Apoi a continuat cu buzele, pe care le-a mărit considerabil, intervenție pe care o face constant, o dată la câteva luni, pentru menținerea acidului hialuronic la locul dorit. Deși nu a vorbit până acum despre asta, Carmen pare că și-ar fi rugat medicul estetician să îi ajusteze și pomeții, ei fiind mult mai plini acum decât înainte.


De curând, solista le-a satisfăcut internauților o mare curiozitate și le-a povestit despre îmbunătățirile făcute. Totodată, a mărturisit că în urma intervențiilor la nas a trecut prin clipe mai puțin plăcute.


„Singura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură. Dar asta a durat doar șase zile, iar după doamna doctor s-a ocupat”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *