ZiarulRing

22-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Carmen Brumă, în centrul unui scandal uriaș. Soția lui Mircea Badea face plângere penală

Carmen Brumă este în centrul unui scandal uriaș din cauza site-urilor care au împrăștiat știri false și s-au folosit de imaginea sa.

Avatar

Publicat

pe

Carmen Brumă este în centrul unui scandal uriaș din cauza site-urilor care au împrăștiat știri false și s-au folosit de imaginea sa. Soția lui Mircea Badea este hotărâtă să facă plângere penală.

Carmen Brumă este în centrul unui scandal bazat pe știri false

Carmen Brumă este cunoscută pentru modul de viață pe care l-a adoptat acum multă vreme. A dorit să slăbească și a reușit, iar de atunci a devenit un model de echilibru și dorință. Între timp, a scris și o carte despre acest subiect și lansează diferite programe prin care îi poate ajuta și pe alții să ajungă la forma visată, la un corp armonios și sănătos. Imaginea sa este intens discutată, lăudată și se pare că și folosită. Mai multe site-uri au ales să o alăture pe Carmen Brumă în promovările sale ale unor produse de slăbit, iar asta fără acordul său. Acum, pentru a oprit site-urile care împrăștie știri false în mediul online, vedeta este decisă să recurgă la instanță.

Câteva dintre știrile false care se folosesc de imaginea vedetei

„Toate „știrile” de pe FB în care eu promovez produse de slăbit sunt minciuni! Mâine vă arăt plângerea penală pe care o voi depune prin avocații mei! Impostorii au site-ul îneregistrat în Rusia și o firmă cu multe datorii la stat în Iași! Vă rog nu vă lăsați înșelați! Din respect pentru cei care mă urmăresc, voi folosi toate mijloacele juridice pe care statul român mi le pune la dispoziție pentru a opri această înșelătorie! Nu fac asta pentru bani, vreau doar să nu se mai folosească de imaginea mea pentru a păcăli oamenii!”, a transmis Carmen Brumă.

Știrile false reprezintă un tip de jurnalism galben ori de propagandă, ce constă în răspândirea de informații false difuzate prin mass-media sau social media. Ele sunt scrise și publicate pentru a induce în eroare, în scopul de a ieși învingător pe două planuri: financiar sau politic, însă, odată cu acest câștig, publicațiile reușesc să deterioreze reputația unei agenții sau persoane.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *