ZiarulRing

15-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Care este zodia ta preferata? Vezi ce spune asta despre tine!

Ai o zodie preferata (in afara de cea in care te-ai nascut)? Stiai ca acest lucru ascunde multe despre personalitatea ta?

Avatar

Publicat

pe

Ai o zodie preferata (in afara de cea in care te-ai nascut)? Stiai ca acest lucru ascunde multe despre personalitatea ta?

Ce spune despre tine zodia ta preferata:

DACA ITI PLACE BERBECUL Inseamna ca iti lipseste determinarea si ambitia in situatii de criza. Ai nevoie mereu sa fii impins de la spate.

DACA ITI PLACE TAURUL… Este clar ca iti lipseste un scop in viata. Taurii sunt foarte precisi si sunt buni organizatori. De asemenea, sunt si foarte pasionali.

DACA ITI PLACE GEAMANUL… Iti este greu sa treci de la o stare la alta, adica sa depasesti cu usurinta momentele de cumpana. Gemenii sunt asi la metamorfozare.

DACA ITI PLACE RACUL… Iti lipseste spiritul de lider. Racul este un bun ascultator si o persoana concilianta si ai multe de invatat de la el in legatura cu relatiile sociale.

Advertisement

DACA ITI PLACE LEUL… Iti lipseste energia si vitalitatea pe care numai acest nativ o are. Guvernat de Soare, este un semn zodiacal plin de veselie si de idei creative la fiecare pas.

DACA ITI PLACE FECIOARA… Nu poti sa analizezi lucrurile cu luciditate, iar asta admiri cel mai mult la o Fecioara. Iti place ca are o minte agera si are un simt critic practic.

DACA ITI PLACE BALANTA… Inseamna ca ai mereu nevoie de un companion care sa te sfatuiasca ce trebuie sa faci in fiecare moment. Iti lipseste un prieten de incredere in viata.

DACA ITI PLACE SCORPIONUL… Invidiezi capacitatea acestuia de a se energiza mereu. Este omul care se poate transforma in orice moment si are o parere buna despre el indiferent de ce cred ceilalti.

DACA ITI PLACE SAGETATORUL… Iti este teama sa iti exprimi sentimentele in mod direct. Sagetatorii sunt persoane dintr-o bucata care se enerveaza repede si le trece la fel de repede.

DACA ITI PLACE CAPRICORNUL… Este clar ca vrei sa devii un afacerist de succes. Invidiezi capacitatea acestuia de a se aduna si de a crea cele mai interesante proiecte in momente de criza.

DACA ITI PLACE VARSATORUL Vrei sa fii o persoana libera, sa nu te mai framanti pentru orice problema minora, sa iti permiti sa visezi indiferent de situatie.

Advertisement

DACA ITI PLACE PESTELE… Este clar ca ai o latura sensibila accentuata si rezonezi foarte bine cu acest nativ. Pentru tine, caldura sufleteasca este cel mai important lucru pentru tine.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *