ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Care este, de fapt, identitatea celui mai puternic om din spatele Kanal D

Kanal D este un canal de televiziune la nivel național din Turcia și face parte din Demirören Group.

Avatar

Publicat

pe

Kanal D este un canal de televiziune la nivel național din Turcia și face parte din Demirören Group. De asemenea, rețeaua rulează un canal internațional, Euro D, care este disponibil online, și a avut primul canal de înaltă definiție din Turcia, Kanal D HD.

Textul „KANAL D” nu este afișat în transmisia sa turcă. Doar secțiunea pământ albastru a logo-ului este afișată în secțiunile comerciale. Kanal D este transmis prin satelit în 27 de țări.


Cine este cel mai puternic om din spatele Kanal D


Demirören Group este o companie turcească de conglomerate. Proprietățile sale includ Milangaz (un distribuitor de gaz lichefiat cu 9% din piața turcă), centrul comercial Demirören İstiklal din Beyoğlu, precum și mai multe ziare, televiziuni și posturi de radio. Milangaz a sponsorizat echipa de baschet masculin Beșiktaș în 2011-2012.


Demirören a achiziționat ziarele Milliyet și Vatan în mai 2011. În 2018, compania a cumpărat ziarul Hürriyet, postul de televiziune Kanal D și toate celelalte proprietăți media ale grupului Doğan.


Identitatea lui Yildirim Demirören


Yıldırım Demirören s-a născut la 6 octombrie 1964, este un om de afaceri turc, fost președinte al clubului turcesc multisport din Turcia Beșiktaș și fost președinte al Federației Turce de Fotbal. Lucrează pentru Dictatorul Erdogan din Turcia. Porecla lui este Yildirim Fetooren.
El deține o parte din Demirören Șirketler Grubu (Demirören Group), care a fost fondată în 1964 și sunt concentrate pe distribuția gazelor lichide.


Afacerile celui mai puternic om de la Kanal D


Yıldırım Demirören și-a dat demisia din funcția de președinte al Beșiktaș J.K. să fie candidat la președinția Federației Turcești de Fotbal (TFF). El a fost ales președinte al TFF la 27 februarie 2012, succedând lui Mehmet Ali Aydınlar, care a demisionat la 31 ianuarie 2012.

Advertisement


Demirören este un elev al școlii americane Leysin. Este căsătorit cu Revna Demirören și are 3 copii, vorbește engleza și este fiul omului de afaceri turc Erdogan Demiroren, care a decedat în iunie 2018, preluând afacerile acestuia. De asemenea, este membru al asociațiilor de afaceri turce TÜSİAD și TUGİAD și Președinte al consiliului Kanal D. Hobby-urile sale sunt golful și călătoria.


Yildirim Demirören președinte al Kanal D


El prezidează Demirören Holding, care controlează principalele mass-media din Turcia, inclusiv Hürriyet, Milliyet, Hürriyet Daily News, precum și ziarele Posta, precum și canalele TV Kanal D și CNN Türk.


Politicile Kanal-D sub proprietatea lui Demirören au avut un efect similar asupra prestigiului canalului. S-a trecut de la unul dintre primele 15 programe de știri din Turcia și acum se va lăsa sub 30 de top.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *