ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Care e tariful Loredanei Groza. Diva pop nu e ieftină deloc

Dacă vrei să-ți cânte electrizanta cântăreață la un eveniment, trebuie să știi că vei scoate din buzunar o sumă deloc modest

Avatar

Publicat

pe

Loredana Groza este fără doar și poate una dintre cele mai lovegive și populare artiste din showbiz-ul românesc, capabilă să se reinventeze permanent și să țină fanii în priză la vârste la care, altele, se gândesc serios la pensionare. Loredana e sexy, provocatoare și nu dă rateuri. De aceea orice moment în carte aceasta prestează costă pe măsură.


Dacă vrei să-ți cânte electrizanta cântăreață la un eveniment, trebuie să știi că vei scoate din buzunar o sumă deloc modestă. Lori își cunoaște bine valoarea de piață. Potrivit informațiilor oferite de sprezza.ro, tariful Loredanei Groza pentru un eveniment la care participă este de 12.500 de euro.


O adevărată avere pentru cei care pot doar să viseze la așa ceva și un chilipir pentru cei care învârt banii cu lopata și țin la etichetă. De menționat este faptul că Loredana vine însoțită la concerte și evenimente de trupa ei, formată din mai mulți artiști care o ajută să facă un show pe măsură.

„If you need me I’m yours ” a scris diva recent pe contul său de Instagram, unde a adăugat o fotografie provocatoare.


Cum a rescris Loredana Groza regulile „Stelei fără nume”


La doar 14 ani, Loredana Groza a participat la concursul „Steaua fara nume”, asta deși vârsta minimă acceptată era de 17 ani. Tânăra artistă a reușit, însă, nu doar să fie acceptată să participe ci și să câștige toate fazele concursului.


La 16 ani a participat pentru prima dată la Festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, unde a câștigat Marele Premiu, devenind astfel cea mai tânără câștigătoare (și participantă) din istoria competiției.

Advertisement