ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. I le-a spus majordomului înainte să urce în mașina în care a murit

Moartea Prințesei Diana încă este învăluită în mister, deși au trecut mai bine de 23 de ani de la tragicul accident din Paris, despre care mulți spun că nu a fost chiar un accident de mașină.

Avatar

Publicat

pe

Moartea Prințesei Diana încă este învăluită în mister, deși au trecut mai bine de 23 de ani de la tragicul accident din Paris, despre care mulți spun că nu a fost chiar un accident de mașină. Acum, majordomul Prințesei Inimilor, cum era cunoscută mama prinților Harry și William, a făcut publică ultima convorbire pe care au avut-o.

Majordonul Prințesei Diana a vorbit despre ultimele cuvinte ale Printeței Inimilor
Paul Burrell, majordomul Prinţesei Diana, de la Curtea Regală, a vorbit despre ultima conversaţie pe care a purtat-o cu Lady Di. Se întâmpla cu puţin timp înainte de groaznicul accident petrecut la Paris, 31 august 1997, în care aceasta şi-a pierdut viaţa, alături de un milionar controversat.

Chiar înainte de a pleca la Paris, îşi aminteşte Paul Burrell, Prinţesa Diana părea supărată. ”Era extrem de îngândurată, cuprinsă parcă de „disperare şi singurătate”.


Majordonul Prințesei Diana a vorbit despre ultimele cuvinte ale Printeței Inimilor


Ce i-a spus Prințesa Diana majordomului său l-a pus pe gânduri pe bărbat
Înainte de a se urca în maşină, aceasta l-a întrebat: „Vei fi acolo când mă voi întoarce, nu?”. Ultimele cuvinte ale sale au fost spuse pe un ton abătut, care l-au îngrijorat. Pe 31 august 1997, întreaga omenire era șocată după ce vestea că Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier.


În perioada iulie-august 1997, relația dintre Prințesa Diana și milionarul Dodi Al-Fayed a înflorit, sub privirile paparazzilor. În preajma accidentului, cei doi tocmai reveniseră din a treia vacanță petrecută împreună: o croazieră în Sardinia. În acea după amiază, se îndreptau spre apartamentul lui Dodi, de lângă Champs-Elysees. Îi însoțeau doi bodyguarzi, Trevor Rees și Kez Wingfield.


Mașina în care se afla Lady Di și Dodi Al-Fayed s-a izbit de un stâlp


Doi dintre ocupanții mașinii au murit când limuzina Mercedes S280, care circula cu peste 100km/h, s-a izbit de al treisprezecelea stâlp al tunelului de la Podul Alma (Pont d’Alma). Niciunul dintre ocupanți nu avea centura de siguranță.

Advertisement


Prințesa Diana a murit mai târziu, la spital, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața. Paparazzy au fost acuzați că au insistat cu pozele și au urmărit limuzina în viteză mare.
Singurul supraviețuitor a fost Trevor Rees, bodyguardul familiei Al-Fayed. În ciuda norocului, viața sa a luat o turnură devastatoare, după accident: a divorțat, a avut probleme cu drogurile și numele lui a fost implicat în tot felul de teorii ale conspirației, referitoare la accident.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *