ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Care au fost cele 7 iubite pe care le-a avut Ștefan Bănică jr. de-a lungul timpului

Ștefan Bănică jr. s-a născut pe 18 octombrie 1967 la București. Este un actor, compozitor, interpret, regizor, producător și moderator TV român.

Avatar

Publicat

pe

Ștefan Bănică jr. s-a născut pe 18 octombrie 1967 la București. Este un actor, compozitor, interpret, regizor, producător și moderator TV român. Având o carieră de peste 30 de ani, este unul dintre cei mai complecși și apreciați artiști din România. Ştefan Bănică Junior şi-a câştigat reputaţia de crai datorită relaţiilor mediatizate pe care le-a avut de-a lungul timpului.


Cele 7 iubite pe care le-a avut Ștefan Bănică Jr.


A susținut mii de concerte, stabilind adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, o adevărată tradiție de peste 15 ani. A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină.


Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său impresionant. Cu un public foarte variat, începând de la copii, tineri și până la părinți și bunici, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbizul românesc. Este fiul celebrului actor Ștefan Bănică (senior) și al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu.


Celebrele iubite ale lui Ștefan Bănică Jr.


Soţiile sale oficiale, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva sunt doar trei dintre cele şapte femei despre care publicul a ştiut că i-au oferit dragoste lui Bănică sau despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu el.


Prima idilă controversată a lui Ştefan Bănică Jr. a fost cea pe care a avut-o cu nimeni alta decât Cristina Ţopescu. Nu sunt foarte multe detalii despre relaţia lor, însă au existat foarte multe speculaţii potrivit cărora Bănică ar fi fost un om foarte violent, lucru ce a catalizat despărţirea.


Căsătoriile lui Ștefan Bănică


După aceea, Ştefan Bănică s-a îndrăgostit de Mihaela Rădulescu, cu care s-a căsătorit în 1994 şi alături de care a stat cinci ani. În 1999 cei doi au divorţat, fiind speculat faptul că motivul divorţului ar fi fost infidelitatea lui Ştefan Bănică.

Advertisement


Camelia Constantinescu este cea care i-a oferit primul copil lui Ştefan Bănică, Radu Ştefan. Ea nu a fost căsătorită oficial cu Bănică iar cei doi s-au despărţit în anul 2006. Se pare că el ar fi început deja să se vadă cu Andreea Marin din 2005 iar Camelia Constantinescu a aflat din presă, în 2006, că cei doi și-au cumpărat verighete din Hawaii.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică s-au căsătorit în SUA iar în 2007 „Zâna” a rămas însărcinată cu fetiţa lor, Violeta. Cei doi au divorţat, iar acum Ștefan Bănică are o relație cu Lavinia Pârva.


Ștefan Bănică acuzat de infidelitate


Însă, Ştefan Bănică a fost de multe ori acuzat că şi-ar fi înşelat iubitele oficiale. Cele mai multe „scandaluri” de acest gen au apărut în timpul celor şapte ani pe care i-a trăit alături de Andreea Marin.


În 2010 instructoarea de fitness Adriana Nicolae care era pe atunci însărcinată a afirmat că ”tatăl copilul este un anume jr”, iar toată lumea s-a gândit la Ştefan Bănică şi recent s-a aflat că tatăl copilului Adrianei Nicolae este fiul lui Cristian Țânțăreanu, Dragoş. O altă presupusă amantă a lui Bănică ar fi fost Mădălina, componenta formației Red-Blonde, cu care s-ar fi văzut pe vremea când erau colegi la ”Dansez pentru tine”.


Actuala relație a lui Ștefan Bănică Jr.


Devine oficială, în 2014, relația cu Lavinia Pîrva, care, după cum spunea Ștefan Bănică Junior, e femeia cea mai potrivită pentru că îi dă echilibru. Faptul că Lavinia este cumva mai în spate și el este astrul călăuzitor, face ca lucrurile astea să funcționeze și să fie mai bine pentru această căsnicie în care Ștefan se simte mai bine, iar Lavinia este cu sigiuranță posesoarea bărbatului pe care îl râvnește în continuare foarte multă lume. De data asta nu se mai merge nici până în America, nici până la Veneția, și în vara anului 2017 ea i-a pus cătușele.
Prin urmare, Lavinia s-ar putea să aibă liniștea maturității depline a lui Ștefan….

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *