ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cardi B dată în judecată. A participat cântăreața la o bătaie pe plajă?

În urmă cu ceva timp, Cardi B și sora ei, Hennessy Carolina, au fost date în judecată din cauza unui videoclip pe care cântăreața l-a distribuit.

Avatar

Publicat

pe

În urmă cu ceva timp, Cardi B și sora ei, Hennessy Carolina, au fost date în judecată din cauza unui videoclip pe care cântăreața l-a distribuit. Cardi B a etichetat unii oameni care apăreau în imaginile respective drept „susținători MAGA rasiști”.


Peter Caliendo, Pauline Caliendo și Manuel Alarcon o dau în judecată pe cântăreața Cardi B, precum și pe sora și prietena surorii sale, Michelle Diaz, susținând că i-au defăimat postând un videoclip cu o altercație pe care grupul a avut-o cu Carolina și Diaz pe o plajă din Hamptons în urmă cu câteva săptămâni.


Cine spune adevărul?


Citând documentele instanței, se raportează că reclamanții se bucurau de timpul petrecut pe plaja Smith Point, atunci când Cardi B și sora ei s-au apropiat furioase și au început să-i insulte pur și simplu pentru că unul dintre ei purta o pălărie „Make America Great Again”.


Cu toate acestea, acea versiune a poveștii este în contrast cu ceea ce au susținut Cardi și sora ei la momentul în care au postat videoclipul. Carolina susține că au fost vizate de grup, nu invers, deoarece parcau într-un loc în care grupul credea că nu ar trebui să o facă. Carolina crede, de asemenea, că grupul a fost deranjat de faptul că au văzut un cuplu de același sex, de rasă mixtă, care vorbea spaniolă. Se pare că va rămâne la latitudinea unei instanțe să stabilească cine spune adevărul.


Reclamanții sunt rasiști?


Cântăreața în vârstă de 27 de ani a susținut că iubita surorii sale a fost hărțuită în legătură cu locul în care și-a parcat mașina „totul pentru că sunt un cuplu gay afro-hispanic”, potrivit unei postări pe Twitter care însoțea clipul.

În videoclipul postat inițial de Carolina, în vârstă de 24 de ani, grupul era într-o ceartă aprinsă și persoanele care apar se jigneau reciproc, aflate lângă o mașină, pe plajă.

Advertisement


„O să te bat”, a avertizat Hennessy în timp ce grupul se apropia de vehicul. Hennessy și femeia au schimbat apoi o serie de jigniri. Femeia a exclamat: „Blochezi unii oameni cu mașina”.
În cele din urmă s-a retras, determinând-o pe Hennessy să o numească „Karen”. Aceasta a spus: „Sper că știi că vei fi publicată pe internet și tu și soția ta”.


„Karen” este un termen folosit pentru a eticheta o femeie albă exigentă, de vârstă mijlocie, care prezintă un sentiment de drept dominator în diferite confruntări în societale. Femeia și-a arătat degetul mijlociu către sora lui Cardi B, pentru că filma. Reclamanții susțin că videoclipul a fost prezentat pentru a-i face să pară rasiști.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *