ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Caracal, din nou pe harta evenimentelor inedite. Librăria din oraș, jefuită. Ce au reușit să fure hoții

Caracal se află, din nou, pe harta evenimentelor inedite. O librărie din oraș a fost jefuită de doi bărbați.

Avatar

Publicat

pe

Caracal se află, din nou, pe harta evenimentelor inedite. O librărie din oraș a fost jefuită de doi bărbați. Totodată, au agresat fizic o angajată a centrului respectiv. Poliția din Olt a reușit să dea de urma hoților și au fost reținuți, fiind cercetați pentru tâlhărie. Vezi mai jos, în articol, ce au reușit să fure hoții.

În cursul zilei de marți, 29 august, doi bărbați au fost reținuți pentru tâlhărie. În urmă cu o zi, în jurul orei 19:20, aceștia au jefuit o librărie din Caracal. Cei doi bărbați au pătruns în centrul respectiv, au sustras 400 de lei din casa de marcat și au agresat fizic o angajată. A fost efectuat un apel la 112, iar cei doi bărbați au fost reținuți la o zi distanță.

„În fapt, la data de 28 august, în jurul orei 19:20, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Caracal, judeţul Olt, cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta librăriei în care îşi desfăşoară activitatea, de unde ar fi sustras o sumă de bani şi ar fi agresat fizic o altă femeie, din aceeaşi localitate”, a transmis IPJ Olt.

Hoții au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce au furat bani din casa de marcat a unei librării din Caracal

La librărie s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Caracal, pentru a efectua verificări. S-a stabilit că doi bărbați ar fi pătruns în librăria din Caracal și ar fi sustras bani. În încercarea de a recupera banii, angajata a devenit victima celor doi hoți, fiind agresată fizic. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru tâlhărie, iar cei doi hoți au fost reținuți. De asemenea, în cursul zilei de marți, 29 august, a fost emisă o ordonanță de reținere pe numele celor doi hoți, pentru o perioadă de 24 de ore. Au fost conduți la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Tot astăzi, cei doi bărbați care au jefuit librăria din Caracal s-au prezentat în fața Judecătoriei Caracal. S-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, arată digi24.ro.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *