ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cântărețul din România care a șocat cu apariția lui la TV. Fanii abia l-au recunoscut așa. Cine este, de fapt

Fanii abia l-au recunoscut! Cine este cântăreţul din România care a şocat cu apariţia lui la TV zilele acestea. Punem pariu că nici tu nu îţi dai seama?!

Avatar

Publicat

pe

Fanii abia l-au recunoscut! Cine este cântăreţul din România care a şocat cu apariţia lui la TV zilele acestea. Punem pariu că nici tu nu îţi dai seama?!

Cântăreţul din România care a şocat cu apariţia lui

În vârstă de 66 de ani, Nicu Alifantis se poate lăuda cu o carieră impresionantă. În 2019, s-au împlinit cinci decenii de când a compus prima sa piesa – “Decembre”. În ciuda faptului că părinţii l-au vrut inginer, acesta a devenit cântăreţ de muzică folk, actor, poet şi compozitor. A strâns, în cei 50 de ani, peste 5.000 de apariţii pe scenă, a compus coloana sonoră pentru 118 piese de teatru şi 17 filme.

“De ani de zile, încerc să găsesc o explicaţie logică a ceea ce s-a întâmplat în mintea mea în anul 1969, pe când aveam 15 ani. Răsfoiam o carte de poeme a lui Bacovia şi mi-au picat ochii pe poezia asta. Nu-mi dau seama de ce tocmai pe aceasta. ‘Decembre’ este unul dintre cele mai vechi cântece pe care le-am scris. Prima dată le-am cântat acest cântec părinţilor mei”, a povestit Nicu Alifantis în emisiunea lui Marius Tucă.

Cântărețul din România care a șocat cu aparitia lui la TV. Fanii abia l-au recunoscut

Cum arată Nicu Alifantis acum

Ultima sa apariţie, însă, i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Vizibil îmbătrânit, acesta parcă nici nu mai seamănă cu cel de altădată. Se pare că vârsta şi-a pus serios amprenta pe chipul artistului. Vorbind despre viitor, marele muzician spune că se bucură în fiecare dimineaţă de viaţă şi ia ca atare tot ce i se oferă.

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu, când mă trezesc dimineața, că am mai prins o zi. Și așa o să fie. Dar iartă-mă, asta se poate întâmpla și la 15 ani, la 20 de ani. Nu vreau să văd viitorul. Lasă să mi se arate. O să fie o surpriză plăcută. Nu. Nu. Plus că va trebui să privesc printre gene… E obositor”, a povestit Nicu Alifantis, conform Gândul.ro.

Advertisement

Nicu Alifantis, amuzat de numele lui Nicușor Dan

Cu doar câteva zile înainte de alegerile locale 2020, Nicu Alifantis a scris, pe pagina sa de Facebook, despre cât de mult îl amuză numele de alint al candidatului pentru postul de primar al Primăriei Generale Bucureşti – Nicuşor Dan.

„De ce să porți un nume de alint, oricare ar fi el? Oficial vorbind, adică în buletin. E ca și cum pe mine m-ar chema Nicușor Alifantis. Hai, să spunem că până în 7 ani, treacă-meargă. Să zicem că e un alint. Da’ mai târziu, pe la 50-60 de ani, cum sună? Absolut caraghios.

Singura explicație ar fi aceea că, indiferent de vârstă, nu te vei maturiza niciodată și vei rămâne mereu la stadiul de ‘Nicușor’!”, a scris Nicu Alifantis.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *