ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cântăreața Bonnie Tyler a învățat să înoate la vârsta de 69 de ani după ce aproape s-a înecat

Bonnie Tyler este cunoscută pentru vocea ei uimitoare. Apoi, artista a devenit rapid îndrăgită și apreciată de publicul din lumea întreagă.

Avatar

Publicat

pe

Bonnie Tyler este cunoscută pentru vocea ei uimitoare. Lansarea albumului The World Starts Tonight, din 1977, a propulsat-o în lumina reflectoarelor. Apoi, artista a devenit rapid îndrăgită și apreciată de publicul din lumea întreagă.


Cântăreața Bonnie Tyler a învățat să înoate la vârsta de 69 de ani după ce aproape s-a înecat. Vedeta spune că soțul Robert Sullivan a salvat-o de la înec în urmă cu mai bine de un deceniu.


Cum s-a confruntat Bonnie Tyler cu frica sa de apă


Bonnie Tyler mărturisește că a durat ceva timp să se confrunte în cele din urmă cu frica ei de apă. Vedeta a spus: „Tocmai am învățat să înot în piscina noastră. La o vârstă măreață”.
Amintindu-și experiența sa tragică, Bonnie a spus că a rămas marcată.

„Robert venea în portul de agrement cu nepoții mei pe un jet ski și m-am dus în spatele bărcii pentru a-i ajuta. Era foarte umed pe jos și am alunecat. Robert m-a scos afară. Copiii erau îngroziți. A doua zi Robert m-a aruncat în piscină, încercând să mă învețe să înot. Într-un final, am învățat, dar încă sunt speriată să intru în apa adâncă”.


Întrebată de ce nu a învățat să înoate în copilărie, ca majoritatea oamenilor, Bonnie Tyler a spus că era terifiată de apă.


„Mama mea m-a dus la lecții de înot, dar am avut o frică groaznică de apă. Când aveam vreo zece ani, am căzut de pe o saltea în piscină și țipam, iar vărul meu m-a salvat trăgându-mă de păr.Când eram în piscină, eram extrem de panicată. Așa că am învățat să înot foarte târziu”, a mărturisit Bonnie Tyler.

Advertisement

Boala lui Bonnie Tyler


În 1977, artista a fost diagnosticată cu o boală a corzilor vocale ce necesita o intervenție chirurgicală. Medicii i-au interzis să mai vorbească timp de o lună, însă ea nu a rezistat și a ignorat recomandările.


Din cauza aceasta, vocea clară a lui Bonnie a primit un ton gâjâit. Era disperată: acest defect ar fi putut să-i distrugă cariera. Însă succesul cântecului „It’s a Heartache” a demonstrat contrariul. Visul lui Gaynor devenea realitate după lansarea acestui single: în final era recunoscută.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *